Здр. колеги харесал съм си този GOLF 4 от гр. Пзараджик : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11373210137243815&f1=details&slink=3fsxo7
Молбата ми е дали има някой колега от форума който би могъл да погледне колата тъй като аз нямам възможност да пътувам.
Мнение за този GOLF 4
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Мнение за този GOLF 4
Тоя не е написал къде седи тая кола
Иначе съм всеки ден на работа до 18-19 часа и не мога да излизам по рано
Това което ми прави впечатление е че предницата на колата е без драскотинка за разлика от отзад.
Сещаш се какво имам в предвид

Иначе съм всеки ден на работа до 18-19 часа и не мога да излизам по рано

Това което ми прави впечатление е че предницата на колата е без драскотинка за разлика от отзад.
Сещаш се какво имам в предвид

- bobovo
- Автомобил:
- Двигател:
Сещам се ама нали все пак колата не е от магазин така че може и да е имала лек удар което не ме притеснява.За това моля някой колега да направи първоначален оглед на автомобила.
- Bai Sando
Питай го тоя по скайпа къде седи колата,че така не се сещам при тия гаражи къде е това 

- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Тая кола има голяма вероятност да е удряна,като гледам снимките.Предните фарове се различават и както каза,колегата отпред няма драскотини,а отзад има видими такива.Без оглед на място,можем само да гадаем.Успех!
- Bai Sando
Онзи ден я видях на живо и говорих със собственика.Каза ми че имала одрано по задния калник и вратата и била пръсната само от едната страна.Също и предната броня е боядисана.Иначе всичко си и работеше.Запали лесно,не пуши,работи тихо,съединителя е мек вътре няма скъсано и горе-долу интериора е запазен.Климатроника също работи.Докато я гледах от вътре,момчето което бях забрал с мен гледаше по коша и каза,че не видял да има корекции по роговете.Според мен за 3500 става.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”