Хора... вес пак отчитайте, че ВСЕКИ модел има лимонки.
На един модел са по-редки, но ги ИМА!
Който е чел Хейли може да си спомни за разликата между кола сглобена понеделник или сряда :)

Skoda Rapid; Chevrolet или Ситроен С-елиз. Седани за по 30к
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Skoda Rapid; Chevrolet или Ситроен С-елиз. Седани за по
stefan4o написа:Може ли да попитам кое точно се е "разцентровало" на задното окачване на Шкодата. Аз доколкото зная отзад е с цяла гредаСамо крив заден мост може да причини износване от вътрешната страна на гумите при коли с такова окачване, според мен
![]()
А нали се сещаш какво трябва да се случи за да се изкривi заден мост на такава кола, и че няма да мине само с "центровка". Имам чувството, че колегата edwin ни хвана за слушатели/читатели...
Последна промяна от radi_nrj на Сря 31 юли 2013 15:29, променено общо 1 път.
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Как изобщо сравняваш тоя котур с Шкодата не знам, честно 

Онзи ден гледах едно списание Ауто Билд...мисля преди 5-6-7мес тираж..там правеха сравнение за този модел Шкода и Киа или Хюндаи маи беше...ако трябва ще го пиша тиража за да се прочете от теб.Не че е достоверно но таблото на шкодата изглеждаше поне със 20г назад като материал и визия...а и доста разлики във купето ..във багажника...във разхода и подръжката наи вече....
-
- Автомобил: Mercedes 200E W124
- Двигател: 2.0 16V M111.940
Тези от автобилд искат пластмаси в Шкодата като в Ауди, е просто няма как да стане. На корейските таралясници не са по-добри. За тези пари, няма модели с мека пластмаса, каквато искат редакторите на Автобилд. Винаги се чудя на тестовете от автобилд. Всеки от редакторите си има любима тема и само нея дъвчи - едни за пластмасите, други за седалките, трети за окачването.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Bai Sando написа:...Не можеш ме убеди,че тоя опулен боклук,който след година ще е наполовина по-евтин,ще бие шкода по каквото и да било.А мерси!

Eunos написа:Тези от автобилд искат пластмаси в Шкодата като в Ауди, е просто няма как да стане. На корейските таралясници не са по-добри. За тези пари, няма модели с мека пластмаса, каквато искат редакторите на Автобилд. Винаги се чудя на тестовете от автобилд. Всеки от редакторите си има любима тема и само нея дъвчи - едни за пластмасите, други за седалките, трети за окачването.
Това със таблото и навигацията беше единственият минус.....отвсякъде другаде колата я хвалят и като разход и като подръжка и като поведение на пътя....332 или 333 брои на списанието от 2012год....Но тогава цената е била около 37000-38000лв....
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Мини и през форд да разгледаш....ние имаме Фокус от 2008ма.Мотора е икономичен 1.6 Ti-VCT и татко успява да го свали до 6л/100км 100 октрана бензин смесено (60/40 извънградско/градско) ,но при мен работите се въртят около 7л/100км.Като проблеми все още сме нямали никакви.Вътре е може би най-широкият седан.Когато го взимахме гледахме да е възможно най-големият и тогава фокуса превъзхождаше голф/фабия/шевролети разни и тойоти.Всеки един от моделите дето искахме да купуваме го карахме и само форда не успя да влезе в гаража никак...че вратата после сменяхме и къртихме :D За жалост това е за хечбека,а ти гледаш седан......Иначе таблото е от мека пластмаса(или квото е там) и не се е разкърцало все още нищо.Сега с тея малки турбо мотори работата е още по-приятна за каране(карах няколко пъти на тест драйв).Не съм фен на марката,но това че са пълни боклуци е малко българска работа.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”