Покупка пасат б5 1.9 тди 110к.с.
Покупка пасат б5 1.9 тди 110к.с.
Здравейте колеги ще купувам нова кола,спрях се на тази http://www.cars.bg/c410447
Колата е пасат б5 1.9 тди 110к.с. внос от Чехия закупена началото на годината,човека е първи собственик има един ключ,няма сервизна книжка,сменил е всички ремъци и ролки само водна помпа не е сменял,има леки забележки по боята,на десния калник отдолу има ражда(предполагам че може да се свали калника и да се боядиса?),интериора е доста запазен,волан,скоростен лост,копчета в добро състояние няма изтрито,двигателя си работи добре,като се изфорсира съвсем леко припушва черно,окачването е в добро състояние не тропа от никъде,каза че носачите по някакъв начин ги палнели и са оправени.
Имам интерес,приказвах доста с него но не иска да свали от цената,колата била в добро състояние и няма как.
Всякакви мнения ще са ми от полза,дали си заслужава или не.
Благодаря!
Колата е пасат б5 1.9 тди 110к.с. внос от Чехия закупена началото на годината,човека е първи собственик има един ключ,няма сервизна книжка,сменил е всички ремъци и ролки само водна помпа не е сменял,има леки забележки по боята,на десния калник отдолу има ражда(предполагам че може да се свали калника и да се боядиса?),интериора е доста запазен,волан,скоростен лост,копчета в добро състояние няма изтрито,двигателя си работи добре,като се изфорсира съвсем леко припушва черно,окачването е в добро състояние не тропа от никъде,каза че носачите по някакъв начин ги палнели и са оправени.
Имам интерес,приказвах доста с него но не иска да свали от цената,колата била в добро състояние и няма как.
Всякакви мнения ще са ми от полза,дали си заслужава или не.
Благодаря!
Re: Покупка пасат б5 1.9 тди 110к.с.
Питай го защо има разминаване в цвета на air'бега и волана, и бягай. Няма как '99 година да няма протрито по салона, мултимедията и т.н. Сменено/реставрирано е... аз Б6 не съм виждал без захебени елементи по интериора (а може да не съм попаднал на такъв, знам ли...) Е... верно бяха Б6'ци на по 200 хил.км. Предимно '05-'06 година.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Това че са пълнени носачите не е много добре,салона е позахабен-нормално.Ако ходиш на оглед погледни в казанчето на антифриза че ми се вижда доста почерняло отгоре може да е от масло бръкни и провери,а ако много искаш дизел изчакаи още малко да паднат температурите и тогава ще е по лесно 

phantom_ написа:...а ако много искаш дизел изчакаи още малко да паднат температурите и тогава ще е по лесно ...

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Това, че не е сменял водната помпа означава, че най-вероятно пак ще правиш обслужване, щото и тя се върти от ангренажния ремък и се сменя на километри.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
theultimate написа:Това, че не е сменял водната помпа означава, че най-вероятно пак ще правиш обслужване, щото и тя се върти от ангренажния ремък и се сменя на километри.
При АФН се върти от друг ремък

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
terek написа:Благодаря да отговорите!
Колата вече е закупена.
Ти ли си новият и собственик или просто е продадена !
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Честито само да те радва и слуша ! Ще се засичаме по хубавите пътища на Варна ! 

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Ами честито тогава..наздраве за придобивката и само да те радва... 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Честита придобивка колега, със здраве да си я караш :)
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Честито и от мен колега
само път и добри моменти с нея 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Честито колега! Много безаварийни километри - можеш да се насочиш към този раздел: http://www.vwclub.bg/forum/viewforum.php?f=83
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”