Избор на GOLF 4 GTI

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Re: Избор на GOLF 4 GTI

Мнениеот forski » Сря 25 сеп 2013 20:28

calidad написа:Никой няма да взема Санта Моника, слага ксенон, акумулатор и т.н на кола за продаване а и автокаско ! :th_up за втората а и е по евтина.

Освен ако...? :smile
В моя случей, като си продадох Голфа, който също беше с хубави джанти, нова батерия, дискове Брембо-накладки Ате, нови хамортисьори и т.н.
стигнахме до прословутата смяна на комплект демпфер+съединител който през далечната 2009-2010г. струваше м/у 1200 и 1400лв.
и съответно колата беше продадена!
Тук може само да гадаем защо този нагласен Голф се продава, като не е изключена опцията човека да е събрал пари за по-нова кола и за това да продава тази.Автора на темата по-добре да изчака добра и смислена оферта, Голфовете няма да свършат :smile

Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот Legolas » Сря 25 сеп 2013 20:58

За скрити дефекти, може само да гадаем.
Аз колите и двете мисля да ги видя на живо поне да добия някаква реална представа а не само от снимките.

Има една друга, която е супер странно каква е тази смешна цена има нещо гнило и според мен снимките не са реални на колата.
http://www.cars.bg/c398314

коментара на побликувалия обявата е много бушменски написано с куп правописни грешки и т.н, кой знае какво ще излезне от цилидъра :)
Колата от снимките излежда адски, но има някаква сериозна обърквация с обявата :)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 25 сеп 2013 21:03

Колега, нищо лично, ама как ги откриваш такива барутници не знам! Точно тази, не може да си носи боята!
Ако искаш читава кола, намери си стоковица, както е от завода и си я прави както искаш!
Няма кола без дефекти! Повечето са внос от Австрия и Германия, от там ги изкупуват на кило, като се има на предвид колко гният, им идват за без пари! А пък ако са удряни, още по-евтино! Това са повечето дефекти, и затова колите са със завишени цени, да има по-голяма печалба, след пудренето!
Дано не бързаш и не се набуташ с някой барутник, късмет с търсенето!

Потребителски аватар
Legolas

Мнениеот Legolas » Сря 25 сеп 2013 21:17

my heart iS iCe написа:Колега, нищо лично, ама как ги откриваш такива барутници не знам! Точно тази, не може да си носи боята!
Ако искаш читава кола, намери си стоковица, както е от завода и си я прави както искаш!
Няма кола без дефекти! Повечето са внос от Австрия и Германия, от там ги изкупуват на кило, като се има на предвид колко гният, им идват за без пари! А пък ако са удряни, още по-евтино! Това са повечето дефекти, и затова колите са със завишени цени, да има по-голяма печалба, след пудренето!
Дано не бързаш и не се набуташ с някой барутник, късмет с търсенето!

Не се обиждам, всяко мнение ми е от полза. Гледах и в немското мобиле, но и там положението не е по-добре от тук. Преди две седмици имаше една сток от всякъде графитен цвят, оригинални джанти на VW, режетка GTI надпис, бежава кожа, снимките бяха правени на паркинга на TheMall със СО регистрация за 4800лв., но я изтървах колата, дори не можах да я видя.

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 25 сеп 2013 21:23

Не е нужно да се ядосваш че си изтървал дадена оферта, щом един автомобил се продава има някаква причина за това!
Оферти излизат всеки ден, Голф 4 е автомобил който ще се внася и ще е актуален още дълго време, не бързай!

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Сря 25 сеп 2013 21:25

по принцип на пазара има коли...зависи обаче от теб какво искаш и колко си готов да дадеш..
дали да дадеш малко по-малко и да си има всичко което търсиш без обаче да си сигурен какво ще се случи след това (въпреки,че никога няма 100% гаранция след това) :confused
или пък да дадеш повечко пари и да вземеш нещо което си заслужава и после да си го направиш както искаш
аз примерно съм хвърлил око на този екземпляр... :rolleyes
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11377018757233889&f1=details&slink=49meij
без да говорим за километрите въпреки,че човека се кълне,че са реални... :th_up
вярно,че е напудрен голфа и не може да се съди само по хубавите снимки,но каквото и да си говорим се отличава доста от другите обяви :smile
а иначе и на мен ми избягаха 2 голфа които ми харесаха много..но дори не успях да ги видя...
хубавото идва и си отива щом не ти е късмет..

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 25 сеп 2013 21:31

Изглежда добре, километрите са ясни :th_up

Потребителски аватар
Legolas

Мнениеот Legolas » Сря 25 сеп 2013 21:37

Да изглежда добре наистина. Ходи гледай и го грабвай :). Единствено не знам тази безумица с махагонения интериор. Стои адски кичозно, първото нещо, което ще сменя е това ако го има. Това за километрите, аз примерно моята я карам 6 години, за това време съм и навъртял почти 120 000км. тази е на двойно повече години и на 100 000км.. И господ да ми го свали да го видя, пак няма да му повярвам. Сигурно е 100 000, но това са сметнати само по инерция колко се е движела. Аз лично до Дупница не бих ходил, защото сервиз доверен там нямам, пък не е като да си повярвам толкова, че разбирам.

Потребителски аватар
Legolas

Мнениеот Legolas » Пет 27 сеп 2013 7:06

kriso_g написа:по принцип на пазара има коли...
аз примерно съм хвърлил око на този екземпляр... :rolleyes
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11377018757233889&f1=details&slink=49meij
..

Видя ли го този на живо?

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Пет 27 сеп 2013 8:51

Още не съм го виждал
може би другата седмица ще пообиколя..но първо имам други 2 да видя преди този...и на мен ми писна да се занимавам с автокъщи и затова този го оставям последен :)
а иначе махагона да ти е кусура после..
и аз имам един въпрос понеже не съм 100% сигурен
Джантата Санта моника оригинално е само 17 цола нали ? Има едни който са 16 и хората се опитват да ме убеждават,че е оригинална,но аз не вярвам...?

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 27 сеп 2013 9:16

И аз знам че Санта Моника нямат 16-ка, по-доста чужди сайтове и форуми след Санта Моника 16 пише replica :smile

Потребителски аватар
Legolas

Мнениеот Legolas » Пет 27 сеп 2013 12:44

forski написа:И аз знам че Санта Моника нямат 16-ка, по-доста чужди сайтове и форуми след Санта Моника 16 пише replica :smile

И аз това съм гледал, по клипове и т.н. само 17-ки, но за мен джантата примерно не е толкова фатална. Всичко да е на 6 по колата, джантата е последна грижа.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”