dimovip написа:forski написа:orlin.jpavlov написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=395885
Тука фотошопчето се е намесило леко, колата от първи собственик ли е на тези реални км.?!

Предлагам да се обосновеш, ако не да се извиниш и да спреш да плюеш на хората автомобилите.Най малкото може да покажеш твоя да го огледаме всички и да го дискутираме в друга тема.Пишеш си само празни приказки и това е.
Защо и на кого да се извинявам колега?
Кое от написаното по-горе не е вярно?
Че някой е пипнал снимката във фотошоп, като и е засилил контраста, наситил е зеленото и я е шарпнал?
Че колата изглежда свежо?
Или че е на малко за годините си километри?
Това което писахме за твоята кола, ако си спомняш, излезе вярно на 100% макар тактично да не го беше споменал в обявата си, нали така?
Съберете се още двама трима навитаци, и ви пускам тема със моята кола да я плюете на воля, снимки, видео, каквото искате
Човече, аз много добре знам каква кола карам, знам че е блъскана, знам че е стара, знам че е ръждива и не го крия!
Предпочиташ заради някаква форумна солидарност да си замълчим като видим някоя нередност, и да засилим момчето да купува на хората кошарите ли?
А после да му обесняваме че видиш ли, то кола ве брат, прай са

С тази разлика че нито аз нито ти ще му плащаме ремонтите, ще си ги плаща той!
За автомобила от обявата не съм казал една лоша дума, освен че според мен снимките са обработвани допълнително!