Въпрос за конкретна обява.
-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Въпрос за конкретна обява.
Здравейте колеги,харесал съм си ето този Пасат http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11373640968758951 ако някой може да помага с някакво инфо,или ако някой има възможност да я погледне.Предварително благодаря. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за конкретна обява.
Колата е поне от 2011та в България(справка за гражданска) значи не е нов внос.Щом е на 194000 км значи през 2011та е била на заветните 130 хиляди
. 97ма година с тоя трилъчевия волан не съм виждал пасати.Явно са гърлями еърбеците,което мисля че няма съмнения. Щом не е нов вноси сигурно наистина е обслужена както пише, но според мен 400хиляди реални не и мърдат.Ако е карана като хората не е казано че е проблем може да изкара и още 200 без да се счупи тотално.За такава кола 4000лв са много ...17та година ще почне през 2014та.Това трябва да струва 2500макс ако всичко му е наред, но пазара определя цената.Ако върви и успееш да смъкнеш някой лев примерно да тия дадат на 3500.Гледам че си от Видин и табели ще трябва да сменяш,разходи ще имаш още.Горе долу това е ,може да имаш късмет може и да нямаш.Определно колата е карана много.

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
ВР****ВК вървяха миналата година.Като гледам е регистриран през пролетта.
Ако ти харесва колата,не виждам защо да не я купиш.
Наскоро гледах изключително запазен Б5,1997г,на истински 155 000км.Бензинов,с 1.6 мотор.Продаде се за 3 600лв.Нов внос беше.
Много се колебаех,но този модел не е за мен.
Ако ти харесва колата,не виждам защо да не я купиш.
Наскоро гледах изключително запазен Б5,1997г,на истински 155 000км.Бензинов,с 1.6 мотор.Продаде се за 3 600лв.Нов внос беше.
Много се колебаех,но този модел не е за мен.
-
- Двигател:
Доста съм виждал из нета 97 г. с трилъчев волан,незнам но мисля че има такива.Днес се появи http://www.cars.bg/c481782 не изглежда лошо.Какво е вашето мнение,мисля другата седмица да ида да го видя.Изгежда много лъскав и може би е пребоядисван или детайлно и после пастиран.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не казвам че няма с такъв волан, просто не съм виждал.На пасат 5.5 който е от 2002ра или 2001ва примерно го има много , както и на голф 4 с по-високо оборудване.Още преди години преди тия пасати да станат масови съм виждал екземпляри читави на истински километри,говоря когато тоя пасат струваше 20хиляди лева нов внос и на истински километри 97-98 година не съм виждал с тоя волан.И то автоматици,високо оборудване и така нататък.
В смисъл това не е проблем де то ясно че бег-а е гръмнал и е сменен нищо чудно.Тоя пасат ако не е внесен по поръчка за някой да го купи директно няма как да е без удар.Поне на бялия километрите по -истински изглеждат.
Ако те кефи взимай това е доказана машина,макар че мотора е шумен и в града си похапва ,в смисъл 8 литра си ги прави без проблеми градско.Това в София, при вас във Видин не знам.
Гледай да имаш поне 2 хиляди лева резерва че тоя стар дизел може да ти изтропа турбото,съединител,маховик,разни гнп-та помпи и тн.В смисъл веднага след покупката в рамките на няколко месеца може да ти се появят тези разходи и да си подготвен да можеш да си оправиш колата и да я караш със здраве :)
Хубава, доказана машина е това просто е стара вече и може да те изненада с ремонти.
В смисъл това не е проблем де то ясно че бег-а е гръмнал и е сменен нищо чудно.Тоя пасат ако не е внесен по поръчка за някой да го купи директно няма как да е без удар.Поне на бялия километрите по -истински изглеждат.
Ако те кефи взимай това е доказана машина,макар че мотора е шумен и в града си похапва ,в смисъл 8 литра си ги прави без проблеми градско.Това в София, при вас във Видин не знам.
Гледай да имаш поне 2 хиляди лева резерва че тоя стар дизел може да ти изтропа турбото,съединител,маховик,разни гнп-та помпи и тн.В смисъл веднага след покупката в рамките на няколко месеца може да ти се появят тези разходи и да си подготвен да можеш да си оправиш колата и да я караш със здраве :)
Хубава, доказана машина е това просто е стара вече и може да те изненада с ремонти.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Ужасни коментари, давате...
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
ceko84 написа:Доста съм виждал из нета 97 г. с трилъчев волан,незнам но мисля че има такива.Днес се появи http://www.cars.bg/c481782 не изглежда лошо.Какво е вашето мнение,мисля другата седмица да ида да го видя.Изгежда много лъскав и може би е пребоядисван или детайлно и после пастиран.
Моето мнение е че задната броня е сваляна, огледай колата много внимателно за удари защото според мен такива е имало!
Другото ми мнение е че дизелов автомобил на такива години и километри, имам в предвид реалните такива е не това което е написано е таралеж в гащите и много грешни пари за ремонти

И последното ми мнение е че тази кола са я купили за 500 евро или по-малко от някоя морга в Италия, сори ама пролича на "веднъж ядена"
Успех!
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Сигурен съм, че този пасат е от Австрия, след като е врачански. Разбира се, че е удряна, въпросът е какво е удряно. Ако е ожулена или дори счупена и сменена задна броня това не е никакъв проблем за автомобила. На мен лично австрийските коли не ми харесват заради окислението. Може да изглежда свежа, но при евентуален ремонт в последствие е тегаво
-
- Автомобил:
- Двигател:
Защо какво като е удряна ако е направена с мерак.Моята е 12.97 и е с такъв волан+кожен салон уж на 170 000 км и я вземах за 6000 миналата година.За сега само съм сменил масло и 1 ремък и 1 ролка отпред на динамото за 100 лв и маслото още толкова 200.
- mk5_gti
- Автомобил: Golf 5 GTI DSG
- Двигател: BPY 2008
Удряни коли с цел препродажба не се правят с мерак, а се третупват набързо. По-добре да я купиш с лек удар и да си я направиш, защото поне ще се знае колко е удряна. 2 коли съм си купвал от България и двете впоследствие разбрах че са били с удар.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Много ясно че нищо предвидено за продажба не се прави с мерак, маже се с голямата баданарка колкото да клъвне някой и да я разкарат!
Проблема е че преди да се свалят броните и колата да се разглоби от тук, от там никой не може да ти каже колко е ударена и как е направена.
Това че след време ще тръгнат ръжди, кита ще се напука или че купето може да е усукано или че под корите или бронята всичко може да е на хармоника не е проблем, важното е да е лъскава отвън...
п.п. Вие тези пари по-дърветата ли ги берете че да ги давате с лека ръка на разни измамници-джамбази?
Проблема е че преди да се свалят броните и колата да се разглоби от тук, от там никой не може да ти каже колко е ударена и как е направена.
Това че след време ще тръгнат ръжди, кита ще се напука или че купето може да е усукано или че под корите или бронята всичко може да е на хармоника не е проблем, важното е да е лъскава отвън...

п.п. Вие тези пари по-дърветата ли ги берете че да ги давате с лека ръка на разни измамници-джамбази?
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Това с 15 годишни коли без удар е като писмо до дядо коледа за реални километри. А за волана - може просто човека да му е писнало да гледа протрития оригинален волан и да го е сменил. Много по-лошо впечатление прави обратното - как ли е подържана колата, щом някой може да търпи тотално изгорял и протрит волан.
Не казвам че пасата на снимката е много хубав, ама масово го отписахте за глупости, без даже някой да го е гледал или правил диагностика.
Не казвам че пасата на снимката е много хубав, ама масово го отписахте за глупости, без даже някой да го е гледал или правил диагностика.
-
- Двигател:
Днес гледах белия,купето е добро но двигателят е тор.Доста трудно се намира читава.Днес обиколих Монтана и Враца и нищо не намерих,и там само торове.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”