vw polo 2003 г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
vw polo 2003 г.
Здравейте колеги, решил съм да си взема поло 2003година 1.9sdi мотор та въпроса ми е дали е с денфирен съединител,и добре ли е кола с такав двигател или 1.4 tdi е по добър мотор?
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: vw polo 2003godina
кола 2ра употреба и жена е......... квот ти се падне.
каквато намериш читава е по добрата. аз карам 1.4 тди най слабия - 51кв 70 коня ама е 165нм въртящ момент при 1700 оборота. аз съм доволен. на един колега от завода карах полото- 1.9 сди доста по мудно е ама пак бива- зависи какъв стил имаш на шофиране. и 2та мотора са приятни за шофиране като моя при ускорение е доста по пъргав от 1.9 сди. за тоя демпферен маховик май аз го нямам така и не разбрах, но разбрах тука от форума как се проверява- караш с 60 на равно , буташ 5та, даваш газ и ако се разтресе цялата кола - заминал е това е което знам

-
- Автомобил:
- Двигател:
Разбития маховик тресе при ускорение, а най си личи при гасене на колата ... има метално дрънчене.
Не е с деМПферен маховик, и горивната помпа е Bosch - така че спокойно. За града е ОК, за извън градско си е по-мудничък, но зависи какво очакваш от колата. Двигателят е безпроблемен и вечен при коректна поддръжка, което не може да се каже за трицилиндровия му събрат. И на дълъг път при 110-120км/ч, е зверски икономичен. Аааа, забравих - по-шумен в ниските обороти. Успех!
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Ск кутии са им проблем, друго нз да има
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: vw polo 2003 г.
За тия скоростни кутии само чета тука из форума че били МЕГА ПРОБЛЕМНИ..... само дето имам поне 6 приятели дето карат полота и фабии след 2000 - 4 са нафти и никой не е ревнал от скоростна кутия (само един със Ибиза 1.4 99та бензин му изключва 5та) мойта превключва като калашник както и останалите
явно проблем се получава ако не се следи маслото в кутията- поне така казва моя личен лекар на полото
и има логика- моето е на макс и нямам проблеми.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”