Първата ми кола
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Първата ми кола
8000 лева са напълно достатъчни за първа вноска за нов автомобил среден клас. Родителите ти явно имат пари, щом ти осигуряват такава кола да се учиш на нея. Заложи на сигурното - консумативи и масло 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Ще ти кажа как най лесно ще си купиш кола, спри да четеш какво пише по-форумите, отвори карс.бг набележи си няколко обяви на автомобили които ти харесват, слагай парите в джоба, хващай баща си за ушите, и тръгвайте на огледи по-набелязаните обяви.
Сядаш, караш, което ти хареса най много, плащаш и това е

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Аз за 8000 бих взел А4 1.8Т(163) 2003-та с газ 

forski написа:Ще ти кажа как най лесно ще си купиш кола, спри да четеш какво пише по-форумите, отвори карс.бг набележи си няколко обяви на автомобили които ти харесват, слагай парите в джоба, хващай баща си за ушите, и тръгвайте на огледи по-набелязаните обяви.
Абсолютно вярно. Аз като си купувах кола, направих и двата пъти точно това. Когато си купих Golf-a, не знаех че има VW форум. Иначе като купувах BMW-то, пуснах тема във BMW форума. И като отидох в Германия, забравих всичко писано във форума, дори набелязаните обяви забравих в mobile.de, които принтирах даже, видях колата в един двор, харесах я, карах я и я купих. Имаше спецове с мене, много я харесаха и те я караха и какво, оказа се в България, че не й работи турбината, като я закачихме на компютрите. Иначе на магистралите в Германия, как набирала. Набира, като й оправих за 8 лв. турбината в България, разбрах как набира. Тъй че и от разбирачи много файда няма. Колата трябва да ти харесва, другото е бошлаф. И трябва да е твой избор, а не чужд. Именно затова не ги разбирам подобни теми. Излиза, че тези младежи една кола не могат да си харесат да си купят, а трябва някой наготово да им каже. А като дойде време за наистина важните решения в живота, тогава пак мама, тати и форума ли ще питаме? Абе като се жените, що не питате у форума, това е много по-важно от една купчина ламарина и пластмаса?
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Преди като нямаше ни интернет ни форуми, как сме си купували колите не знам...
Всъщност знам, отиваш на пазара, която ти хване окото сядаш, караш и като ти хареса вадиш парата, плащаш и после два дена черпиш аверите за новата кола
Нито имаше кого да питаш, нито имаше къде да прочетеш ...
Всъщност знам, отиваш на пазара, която ти хване окото сядаш, караш и като ти хареса вадиш парата, плащаш и после два дена черпиш аверите за новата кола

Нито имаше кого да питаш, нито имаше къде да прочетеш ...
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Аз 2008-ма като си купувах джеки чан
само я запалих студена.Бръ
на от раз..нареди веднага 4-те малки цилиндърчета..преди това само погледнах маслото и водата как са..изчаках я да загрее...никакви грижи.Спирачки..съединител ...4 нови гуми и сменени амортесиори с лепенки на тях-викам ей тая ще е
...проста та проста и така вече 6 години и 100 000км .
Изпадаха ми през тези години какви ли не коли за какви ли не пари
...скоро ще пусна и аз нова тема..но след покупката..да и се порадваме заедно...ма няма да ви черпя,защото не сте помагали в избора 

Изпадаха ми през тези години какви ли не коли за какви ли не пари

- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Каквато и кола да ти вземат тя ще е кола. Първата ти кола и първата която ще и разкажеш играта. Още по лошото е че ще ти е даром. Друго си е да си си скъсал гъза от работа за първата си кола . по друг начин ще я пазиш и по друг начин цениш. Това за мен е най добрата първа кола... И най добрия урок и въведение в живота на автомобилите .... Успех ! Аз този филм съм го гледал :)
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”