Пасат или Туран???
Пасат или Туран???
Здравейте на всички. Пред дилема съм. Трябва да купувам семеен автомибил, и се двоумя между тези двата. Чел/чувал съм доста за несполучливия 2-литров дизел затова съм се насочил към 1.9 дизела. Говорим за година след 2005-а. Информация за слаби места, на които да се наблегне при огледа, сервизи около София, които могат кооректно да прегледат даден екземпляр, преди покупка и всичко по темата е добре дошло. Цена съм определил до 12 000лв. От там нагоре вече, ми идват едни други неща на ум. Лично аз предпочитам Пасата, но за Турана съм чувал доста по-добри думи, отколкото за него. Ами, това е за сега. Надявам се да помогмете. Поздрави.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Пасат или Туран???
Добре дошъл! Никси в Герман може да ти е полезен за оглед (виж темата за автосервизи).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не си избирай кола според каквото
, а ходи, гледай и карай лично и решавай сам!jgcwj написа:... съм чувал ...
Благодаря. Мислех да сте по-разговорливи. 2 тди при туран същия ли е като при пасат?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тук повечето с Пасат "шестици" сме с " 2 литровия несполучлив дизел".Обидени сме! 

ruslanmilev написа:Тук повечето с Пасат "шестици" сме с " 2 литровия несполучлив дизел".Обидени сме!
Абе, да съм за пръв път във форум, не съм. Ама, вие верно много се стискате. -------------- За "несполучливия" дизел, казах..."чел/чул", не го твърдя аз това. Още не съм се качвал даже в такава печка. Кажете нещо по темата, ако желаете.
П.П.Сега, да не вземете да се обидите, че казах "печка". Сегашната ми кола е 5 литров бензин, та, разбирате какво имам предвид. Налага се обаче да я караме вече по-...спокойно-семейно. Жена ми харесва повече турана и май, на там отива работата. А кажете за 2 литровия дизел нещо убаво.
Последна промяна от brabus на Съб 05 апр 2014 23:09, променено общо 1 път.
Причина: Изтрих едно изречение, защото беше преминало всички граници. Още нещо в този стил и ще получиш официално наказание.
Причина: Изтрих едно изречение, защото беше преминало всички граници. Още нещо в този стил и ще получиш официално наказание.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не се стискаме.Наистина всичко вече е казано за тези двигатели.
P.S.Това с обиждането естествено е само закачка!
P.S.Това с обиждането естествено е само закачка!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”