мнения за митсубиши галант
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: мнения за митсубиши галант
Мотора на Рено не се ли слага в Каризма, в Галант май не са слагали такъв двигател ... ?
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
forski написа:Абе то е срамота и VW да открият комънрейла 2008г. ама е факт...![]()
За това казах че за мен това Митсубиши си заслужава с V6 бензинов двигател, с тоя дърт дизел и тези 90к.с ще е язък за хубавата кола
То е срамота и някои марки да не могат да открият и антикорозионната защита дори около 2000-та година след Христа, ама айде...

Кое си заслужава колега - да го караш за малко и да ти напълни 9000 оборота или да го поддържаш - 'щото май има разлика? Да ти кажа имам познати с такива модели, 2000 кубика V6 и примерно никой сервиз във Варна не 'ще да погледне невероятния V6 двигател и не може да го накара да върви без проблеми...

За спавка и в техния форум:
http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=22190
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
тази вечер карах 90 коня версията, то направо е мъка сравнено с абк-то ми в момента, спорове ваг срещу останалите не искам да има, в момента карам едно от най-доброто от ваг от доброто старо време ама е на години вече, а всичко след ауди б4 за мен е необосновано скъпо за 15 годишни кошове.честно казано не съум фен на дизел адоста поддържани 1,9 и 2,5 съм видял и никога не бих си взел дизел на ваг просто дизелите им са икономични но това да си в булгар не ми допада.японците не се усещат на какво гориво вървят 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Имах за кратко Е50 модела с V6 2000к/см 150к.с. Беше на газ . Много вървеше за атмосферка и то за 2000куб.
, купето беше много добро и запазено , това което ме отблъсна беше належащата нужда да купя кабели за свещите и свещи ( заради газовата - правеше мизерии и се разбра ,че те са проблема ) . Близо хилядарка ми искаха тогава в магазина , като за по-йофтен вариант се предлагаше нещо за около 6 стотака - кабели и свещи.Пак доста за дърт кошник. А и смяната на три от тях си беше един малък х.й , разпиляваш една камара чарколя докато стигнеш до тях. Със смесени чувства съм за тази кола . Возия и ускорение-чудесни . Поддръжка...не толкова добре от гледна точка на портмонето . Купи го един ..нисколетящ
П.п. не можах да намеря снимки на колата ,явно съм ги изтрил.

П.п. не можах да намеря снимки на колата ,явно съм ги изтрил.
- quattro^^
загледах и мазда кседос 6 2,0 в6 144 коня за нея някакви мнения, повече ме тегли заради по-високия клас.
Влез във форума на Мазда там пише доста приятни неща.Като цяло доста здрав модел.Тази е форумна може и да излезе читава..http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?f=6&t=35891
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Ще се видиш в чудо с намирането на части за Xedox, на "приятни" цени, с доставка.
Митсубиши = Мазда = ръжда.
Аз от японските бих си взел само Хонда. Погледни и Хюндай/Киа, ако търсиш бензин.
Митсубиши = Мазда = ръжда.
Аз от японските бих си взел само Хонда. Погледни и Хюндай/Киа, ако търсиш бензин.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз не зная в какво ще се види, ама ако колата не му допадне и реши да я продава... ще остане вечно негова. Един приятел едвам успя да се оттърве от нея за жълти стотинки. Ако е Мазда - гледай Мазда 6, останал съм с някакво впечатление, че са доста търсени и "модерни" в момента 

Благодаря за компетентните мнения.Карам Мазди от 2001год ....любимата ми марка са.Това със частите го усетих някъде към 2002-2004год.Сега обаче има всичко и то на много добри цени.Че се продават трудно така е.Но пък се забелязва от 2-3год доста повишен интерес към марката.Всичко читаво което излезе без ръжда моментално се купува.За Мазда 6 му е малък бюджета.Около 6000-6500лв за читава 2002-2005год.Иначе алтернативата е 626 2000-2002год които са железни откъм двигател и електроника но пак трудно се намират без ръжда и не се знае дали му харесват визуално на колегата.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11385415798295760&f1=details&slink=60c41a Хонда също се прекрасна алтернатива.Читави коли са тези около 2000год.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Никога Мазда6 дизел..леко коляновия вал е от кашкавал.Цял мотор е 2000 лева и няма и намиране
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз не разбирам от Мазди, но мисля, че 626 е по-разумният и добър избор. И освен това изглежда в пъти по-добре от тоя Кседокс (прилича ми на сапунерка), поне според мен. 

- quattro^^
кседокса е по-висок клас от 626 май и повече ми харесва вътре, хонди не гледам не ми харесват грам да не кажа че ме отвращават даже.вярно части трудно имам приятел с мх3 вика всеки който не е карал японска мисли само за частите, не знам прав ли е или не, поне за ваг знам че 10 неща примерно има даден модел като дефект и тея 10 неща нямат намиране здрави, тъй че малко е субективно.за мазда 6 всеки вика не особено за дизела пък и ми е извън бюджета.
Vidol Nikolov написа:Никога Мазда6 дизел..леко коляновия вал е от кашкавал.Цял мотор е 2000 лева и няма и намиране
Колянов вал ......

Имал съм няколко японки МАзда и Хонда, както Тойота Карина и Примера П11, при всичките проблема е ръждата всичко дръго е сметнато много сериозно и няма никакви грижи.Кседоса не е лоша кола но е прекалено ниска за нашия лунен пейзаж.В ЮК за известне период карах Мазда6 2003 година 2,3 бензин -нема такъв кеф.МОТ-овете ги минаваше само с поглед.Махнах я защото се появи много сериозна ръжда по подкалниците и праговете, което признавам е срамота за иначе тези хубави машини.
Вземеш ли кседос без ръжда веднага я напльоскай отдолу и където може с антикор.
Вземеш ли кседос без ръжда веднага я напльоскай отдолу и където може с антикор.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”