Покупка на мк4
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Re: Покупка на мк4
Идеална кола няма, има поддържана, и неподдържана. Но пък, ако предпочетеш бензинов двигател, закон божи си е да има, или да и сложиш газова уредба, иначе се губи смисъла!
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Koй смисъл се губи, такъв закон Божи за сефте чувам... 

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Ако няма газ наистина се губят точките на 1.6 бензина пред 90к. TDI. Каквото и да си говорим при сходни мощности на газ винаги е по-евтино от на дизел. Съжалявам за спама.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Така е.Ако нямаше алтернатива за каране на газ,и аз не бих карал бензинка.Макар,че все още има хора,дето си карат на бензинец,но при цената на газта от 1.07лв.си е грехота според моите виждания поне 

- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да разбера за какво толкова се плюе тоя 1.6 АКЛ ? Скорости биле проблемни,не знам си какво било проблемно,то другите мотори нямат никакви проблеми,перфектни са.Какво искате повече от мотор на 16 години,предназначен предимно за градски условия за нормално каране на остатъчен ресурс ?
Като ги гледам повечето с този мотор как карат като за последно и блъскат скоростите като щанги във фитнеса как да издържи легендарната DUU ? Почват да мрънкат колко скапан мотор бил,колко се трошел и се изписват цели романи.Мотора е проектиран,просто да те закара от точка А до Б това,че някой хора искат да го карат като на състезание е друга тема.За това германците са измислили мощните версии,било то дизелови или бензинови агрегати.
Напоследък чета из форума,подобни теми на тази да не пуска човек "мухата",на газ ли,бензин или дизел било на далавера.
За мен няма никакъв смисъл на 15 годишната ми кола да слагам газ ! Предпочитам тези 1000 лв за читава газова инсталация да си заделя за по-нов автомобил.
Колега,ако намериш читав 1.6 8V АКЛ,можеш да го вземеш спокойно,вече съм 4-та година със мего и ми служи вярно. Поносима поддръжка,достатъчна мощност за ежедневни нужди и нормална експлоатация.
УСПЕХ !
Като ги гледам повечето с този мотор как карат като за последно и блъскат скоростите като щанги във фитнеса как да издържи легендарната DUU ? Почват да мрънкат колко скапан мотор бил,колко се трошел и се изписват цели романи.Мотора е проектиран,просто да те закара от точка А до Б това,че някой хора искат да го карат като на състезание е друга тема.За това германците са измислили мощните версии,било то дизелови или бензинови агрегати.
Напоследък чета из форума,подобни теми на тази да не пуска човек "мухата",на газ ли,бензин или дизел било на далавера.
За мен няма никакъв смисъл на 15 годишната ми кола да слагам газ ! Предпочитам тези 1000 лв за читава газова инсталация да си заделя за по-нов автомобил.
Колега,ако намериш читав 1.6 8V АКЛ,можеш да го вземеш спокойно,вече съм 4-та година със мего и ми служи вярно. Поносима поддръжка,достатъчна мощност за ежедневни нужди и нормална експлоатация.
УСПЕХ !
- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
...
Последна промяна от richko25 на Пет 10 сеп 2021 17:06, променено общо 1 път.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Напълно,подкрепям казаното от колегата richko25 !
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AHW 2000
И аз!
- Shanovec
- Автомобил: WV POLO 6N1 Golf mk4
- Двигател: AEX 1997 AKL 1999
Благодаря на всички колеги за търпението и отговорите на моите "глупави" въпроси, дори и на тези, които намесиха въпроса за бензина и газта, макар че споменах че колата ще се кара само на бензин.
Понеже днес е задушница, а пък съм и малко суеверен, живот и здраве другата седмица ще се обикаля.
Ако някой има още нещо да сподели като впечатления да го направи
Понеже днес е задушница, а пък съм и малко суеверен, живот и здраве другата седмица ще се обикаля.
Ако някой има още нещо да сподели като впечатления да го направи
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”