Мнения за VW Bora

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Сря 20 юни 2007 9:42

snooperchi написа:
Madj0 написа:
snooperchi написа:
trunner написа:Колега не пренебрегвай факта 8 алуминиеви носача при Ауди и липсата им при Бора!
И при който единия в аутоплюс видях за ... м/у 100-170лв.. :) остави тва.. ами шарнирите?? :) това не са коли за нашите пътища... :evil:

Шарнирите не ги мисли те са на носачите :D
Така ли .. пфу че аз що си мисля.. че са отделно ? в смисъл .. 170лв .. + шарнир така ли идва? блах.. че какво плашат тия по сервизите уеее пф ... :D :lol:

Повечето носачи струват по 60-70 лв -готини , но има и 2 по 180 :D . Евтин вариянт е рецикаж по 25-40 лв на парче . На мен да чукна на дрЪво за 7 месеца не ми се е налагала подобна процедура

P.S. Носачите не се чупят всички заедно !

boratdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boratdi » Пон 13 окт 2008 12:44

бората е супер само където е малко тесни4ка отзад.

Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Пон 13 окт 2008 19:40

Супер е колата колега. Аз карам бензин и не съм доволен от 1.8 20V, муден ми е. Но това беше мой избор и бях наясно с това при покупката!

Иначе колата е супер, особено ако е Hi-Line. Багажника е доста по-тесен от Vento-то! Отзад е много тясна. Като цяло е супер колата, гледай да има повечко екстри!

Колкото до сравнение с A4, много съм гледал и търсил. А4 в това състояние за тия пари НЯМА! Ако имаш още 5-8К да, но за тези пари А4 дето не е гробница няма!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 14 окт 2008 9:14

Археолози !
Темата е на повече от година.
Гледайте малко повече от заглавието като пишете !

Потребителски аватар
JoeRocket
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот JoeRocket » Съб 13 юни 2009 21:58

ttony написа:Аз лично не виждам смисъл да се купува Бора, при положение, че има Ауди А4 със същите двигатели, същите размери и същата цена (за втора употреба), а качеството на салона е на много по-високо ниво.
Борите не са масови автомобили и частите (когато са различни от тези на Г4) са трудно намираеми и следователно по-скъпи.
За тези, които искат бензинов здрав мотор Борите имат 2.0/115кс, който липсва при Ауди А4. Трябва да си голям маниЯк, да търсиш нещо твърде специфично (като V5 2.3+синхро примерно) или да си намерил изключително запазена и изгодна Бора, за да е оправдана покупката. В общия случай Ауди А4 е по-разумната и оправдана покупка.

Към колегата с проблемните обороти: по-вероятен проблем ми се струва разваления дебитомер. По-богатата смес бърка и ламбда сондите. Друг възможен проблем е регулатора на налягане на горивото, или повредена пета дюза.

Колега аз имах същия проблем с моя пасат и само си зачистих дрьосолавата клапа и си е пушка ....

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мнения за VW Bora

Мнениеот gomez » Нед 14 юни 2009 11:11

За две години дано си е управил колата ?!?!
Колега гледай кога е писана темата!

Потребителски аватар
dokros
Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
Двигател: 1.9 TDI ALH
Контакти:

Мнениеот dokros » Сря 17 юни 2009 19:23

на моя Г-4 фаровете са с истински стъкла /фабрични/ , НЕ са пласмасови

Потребителски аватар
mishogti
Автомобил: VW GOLF VR6
Двигател: AAA

Мнениеот mishogti » Нед 15 юни 2014 17:55

ми те на всички голф 4-ки фаровете са със стъклени стъкла независимо дали са оригинални или менте само китаиските тунинг фарове са с пластмасови стъкла

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”