Здравейте колеги,
Какво Ви, е мнението за тази кола - Сеат Ибиза 3 - 2003г. Двигател 1.9 ТДИ 101к.с
Общо взето питам защото съм харесал тази кола - > http://www.cars.bg/c914652
но не знам дали си заслужава.
Мисля утре да ходя да я погледна.
Дали отзад, може да се вози нормално възрастен човек - 180см ?

Мнение Сеат Ибиза 3 - 1.9 ТДИ 101К.С
-
- Автомобил:
- Двигател:
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение Сеат Ибиза 3 - 1.9 ТДИ 101К.С
Имал съм допир до такъв асматик. Приятно върви, слаби места са като на ВАГ групата или по-точно казано като на ГОЛФ PD. Приятно върви за конете си, но не очаквай лепене за седалката и трошене на вратни жили.
Слаби им са носачите, за нашите пътища! Слагат се усилени тампони от Ауди С3 и заспива положението.
Теснички са, особено за багаж, багажника един куфар и го прави непотребен/неизползваем.
Отзад не знам за мен си е нормално за кола с тези размери. Като при Голф 4-ката, ако предния пасажер или шофьор си дръпне седалката назад, колената ти удрят в неговата седалка и го ръчкаш в гърбината.
Тази кола, изглежда лачена, и е регистрирана скоро, не по късно от 5 месеца. Защо я продава го питай
Докато не отидеш на място, няма как да разбереш истината за колата!
Слаби им са носачите, за нашите пътища! Слагат се усилени тампони от Ауди С3 и заспива положението.
Теснички са, особено за багаж, багажника един куфар и го прави непотребен/неизползваем.
Отзад не знам за мен си е нормално за кола с тези размери. Като при Голф 4-ката, ако предния пасажер или шофьор си дръпне седалката назад, колената ти удрят в неговата седалка и го ръчкаш в гърбината.
Тази кола, изглежда лачена, и е регистрирана скоро, не по късно от 5 месеца. Защо я продава го питай

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, утре ще отида да я погледна. И на мен много ми харесва , обадих се попитах го за колата и ми каза , че всичко си е наред и е перфектна. Имала гражданска, винетка, утре ще и правил преглед.
Също е с Благоевградска регистрация и не е нужно да сменям номерата.
Също била и обслужена скоро.
Също е с Благоевградска регистрация и не е нужно да сменям номерата.
Също била и обслужена скоро.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Модела използва техническата база на Поло. Окачването е настроено "спортно" и друса много. На задните седалки не става за възрастни. Качеството на интериора и изработката е ниско. Общо взето за тези пари е ок.
Онзи ден карах една такава за около 200км.Тази кола дърпа изключително добре.Чак не повярвах.Моторът е добре обезшумен.Леко некомфортно ми бе на шоф седалка.Не знам защо....Някак си ми се стори леко на една страна стоя. Разхода нещо не ми хареса...по борд показваше около 6.0-6.5 при скорости около 100-110км.Но определено не е никакъв асматик тази кола.Аз съм 1.85 и около 85кг.Отпред бива въпреки че нещо волана ми е неудобен.Отзад само за малък човек или дете имаше място зад мен.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”