Мнение за конкретна обява Golf 5 TDI

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: Мнение за конкретна обява

Мнениеот hooligan_sk » Съб 13 дек 2014 0:15

110afn написа:
muns61 написа:Да, ама опитът ми ме е научил да не вярвам на такива басни. Чакането на светофар е вредно много повече за аксиалния лагер, отколкото за съединителя.
И друго от наученото с опита - по-често колите по форумите са бангии, разчита се на форумното доверие. Изключение правят редки форумни личности, които имат познаваемост и са коректни, ама са бели лястовици...

Много си прав, а изключенията,понеже са бели лястовици търсят майка си и баща си
Много пъти съм се питал член на клуба като продава нещо защо цената е висока

Моята 4ка имаше наляти едни 15К за 5г в нея и я продадох на нормална цена. :th_up

Иначе във втората обява от първия пост фаровете са фрапиращо различни. Ок, случва се да я чукнеш(или размажеш) и да смениш единия. Но левия изглежда поне на 300 000км. :no

Потребителски аватар
bahyr
Автомобил: LEON ST
Двигател: CXSA

Мнениеот bahyr » Съб 13 дек 2014 16:45

muns61 написа:За да смениш съединител на 112 хиляди, или голям левак я е карал, или не са 112...

Една бивша колежка ме вози един път. На баир в задръстване си я държи нашта на полусъединител.
- Чакаи кво прайш?
- Ми аз така съм си свикнала. :mrgreen
В последствие майсторите като сменяха съединителя на колата питаха "Какво сте и правили на колата че металната част на съединителя е посиняла" :mhihi

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 14 дек 2014 13:29

Естествено че форумната води в класацията ! Кола от София не бих си взел по причина че при 100 000км пробег,тази в Ловеч ще е на примерно 2000 моточаса а софийската на 3000 и системата от педала на съединителя през скоростния лост и помпата та до маховика ще е в пъти по-амортизирана :thumb_down А таблото на първата с тези грозни врътки под навигацията изглежда по-зле от това на ловешката :thumb_down !

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 14 дек 2014 20:24

Софиянецът, предвид по-високите доходи, по-рано си сменя колата и съответно е по-запазена. Не е валидно винаги, ама статистика...

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Нед 14 дек 2014 20:48

С тази разлика, че софийските никъде не виждам да пише, че са купени от представителството на VW в БГ...

jifchef
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за конкретна обява Golf 5 TDI

Мнениеот jifchef » Пон 15 дек 2014 9:35

Благодаря за отделеното внимание. Предвид изписаното в тази тема мисля да почакам да видя дали ще изкочи нещо по-добро. Нова година, нов късмет :)

Boiko90
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за конкретна обява Golf 5 TDI

Мнениеот Boiko90 » Пон 15 дек 2014 12:19

Ами колега не всеки ден се намира купена в бг, на малко километри и на добра цена. Ако питаш мен форумната си заслужава вниманието. Аз лично чаках 6 месеца за такава оферта. Успех с покупката!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”