Съвет за покупка на Vw passat B6-CR

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
sklimoto
Автомобил: Passat 9 Elegance
Двигател:

Съвет за покупка на Vw passat B6-CR

Мнениеот sklimoto » Съб 06 дек 2014 19:28

Здравейте колеги! Харесал съм този пасат http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11417870893273015&slink=885ayu . До сега съм карал само пасати B3-B5 , и този ми допадна. Знам, че само по снимка трудно ще ми дадете съвети, но въпреки това ще съм ви много благодарен! Четох из форума, но искам мнение от някой, който притежава такъв автомобил. До колкото знам при СR са отстранени детските болести по двигателя. Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
Двигател:

Re: Съвет за покупка на Vw passat B6-CR

Мнениеот Pagemakerboy » Нед 21 дек 2014 1:12

При CR са отстранени детските болести, ама не всички, пък и зависи кое приемаме за детски болести и дали въобще са такива.
Конкретно по обявата ти.
Много е лъснат волана, разбирай излъскан от ползване ,за да е на 180 000 колата.
Тая колата не е хайлайн изпълнение и навигацията е миналата покрай оригинална, а това изпълнение на кенууд на мен ми стои като ръбеста кръпка на фона на оригиналните навита за тоя пасат. И подгрев на седалките няма. Педалите са сменявани (гумичките, де ). Притеснително високо ниво на антифриз. Макса е по-надолу по принцип, притеснително е защо е напълнен дотам и дали не го губи по някаква неприятна причина, която да установиш доста след като вземеш колата. Таблото е по-малкия дисплей, слагаха го на 2006 и май част от 2007 г. Има и едно много дървено изпълнение на дисплея, това не е такова. Прекалено ми е лъсната и тия книжки от тоя Кенууд какво са ги снимали там, се едно са книжките на колата :) Джамбазка работа тъпанарска. А, лъжат и за датчика за светлина, колата няма такъв, вижда се по ключа за фаровете.
Лъжат и че волана е мултифункционален, нищо мулти няма там. Едно копче няма, не, че ти е притрябвало, ама са гадни копеленц@ миризливи и лъжат. Това води до мисълта и за какви други по-съществени неща не споменават. КОлата има преден и заден парктроник, което е супер, не знам обаче как се индикира това от супер дупер свирката на Кенууд цялата работа. И сензор за дъжд няма, пак лъжат. Леле, даже темпомат липсва??! Тая кола е Трендлайн изпълнение с някакви минимални добавки като парктроник и лети джанти, така да знаеш.
Привлекателна е цената, стига мотора верно да е CR.

Последна промяна от Pagemakerboy на Нед 21 дек 2014 13:13, променено общо 1 път.

Boiko90
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет за покупка на Vw passat B6-CR

Мнениеот Boiko90 » Нед 21 дек 2014 12:33

Здравей колега. Преди 1 година и аз като теб търсих подобна кола из автокъщите. След множество разгледани подобни обяви просто се бях отвратил. Моя съвет е да се насочиш към кола купувана като нова в БГ. Вярно ще трябва да се бръкнеш с малко повече $$$$ но според мен си заслужава. Все още има такива коли, които наистина са на реални 100 - 150 000 км. Сметката е проста тази кола за да струва 12 000 тук прави си сметка за колко е купена в италия. И прави сметка в какво състояние е била преди да я "освежат".

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”