Здравейте, първо се извинявам, че пиша през прокси, но учителя от ТУ не разрешава да се изпозва нашата мрежа, а ни кара да влизаме през сайтовете с прокси! Искам да кажа, че темата не е фейк, ако трябва ще покажа и доказателство!
Малко за мен; Момче на 19 години без 1 месец, до сега съм нямал собствен автомобил, а искам много да си купя. Бюджета с който разполагам е 3000-3200 лв. Повече пари не давам за първи автомобил! Колата най-вероятно ще се вземе от лице, но тук идва проблема, че незнам какво да си купя. Привърженик съм на Ауди А4/А6 , ФВ Пасат 5 / Мерцедес 190-ката. Много искам да си взема Пасат, но за тези пари мисията невъзможна! Тук идва и моето питане, какъв автомобил бихте ми предложили. Искам да кажа, че Голф изобщо да не ми се предлага! Имам си основателни причини, не искам да чуя за голф! Колата искам да е възможно по-нова година 98 нагоре, предпочитам да е над 100 к.с. На седмица ще й се навъртат по 150-200 км. Задължително трябва да е Дизел, че с газ/бензин няма ми излезне края да зареждам...... Колата трябва да е задължително; Дизел/Ръчка/Над 100 коня/Широка от вътре/градско не повече от 7-8 да гори. Трябва да е голяма, че с мойте 130 кг. и 2,11 см. ще ми е трудно се събера в малка кола! Моля не заключвайте темата, ако нещо не е по-правилата!

Съвет за избор на автомобил - Ауди/ФВ/Мерцедес и др.?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Съвет за избор на автомобил - Ауди/ФВ/Мерцедес и др.?
Добър опит за поредната тема за пасат.
Не мисля, че ще ти се получи. И още 10 теми да пуснеш с 10 други ника пак едно и също ще ти се отговори
и прочети.

Не мисля, че ще ти се получи. И още 10 теми да пуснеш с 10 други ника пак едно и също ще ти се отговори

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”