K22 написа:Момче, много си далече от истината! Съвестния германец, не си продава и не купува нищо по обява!Той купува жилища само през брокер и си продава колата през автокъща.Вече ми докарараха Хтрейл 2.2 CDI 136кс от такава автокъща. Този модел на Нисана е върха на японеца. Всичко е опростено и безкрайно надеждно.Вози, като Ауди, а има ръчно включване 4по4 като джиповете! Супер запазена на 9 години на реални 210 000км по сервизна книжка!Оказа се ,че и филтри и спирачни накладки са на цените на А4.
Ако беше толкова на 'ти' с немските продажби най-вероятно нямаше да използваш израза "Вече ми докарараха" силно се съмнявам някой да е обиколил 2-3 немски града да ти избере точния джип на теб. Просто е имало такъв джип платен в германия и затова са ти го нахвалили. Последвала е лека постановка и си мислиш ,че в България само ти си стиснал 7000лв. и можеш да поръчваш музиката. Все клоните към немските работи а в край на сметка им купувате боклука.Работата на тези който са ти докарали златния джип е да вземат някой лев а не да ти угодят. Защо си мислиш ,че този джип е продаден чрез "къща" по твои данни а не чрез официален дилър? Със сигурност съм се зблъсквал с доста повече от теб екстрайли и мога доста повече да кажа за тях. Най-много ме шокира "безкрайно надеждно" за каква надежност говориш при комън реила бе братле????????? ти въобще знаеш ли какво е CR правиш ли разлика меджу DCI i CDI. За това поколение мотори 500 000 км е почти непосилно като пренебрегнем консумативите. Знаеш ли каква е цената на една оригинална дюза? която в този мотор тя е консуматив? Сравния с една дюза с двигател от 90те години пак на нисан, какъв и е пробега и какви са последствията от нея. Просто си с нагласата ,че точно твоя нисан няма да се чупи защото така са ти казали и там историята с немците. Защо сравняваш с а4 защо реши точно с нея да сравняваш това ми прилича на гаражни разкази и убеждения по самозаключения. По това което си описъл по горе "а има ръчно включване 4по4 като джиповете" е все едно да кажеш колата е с хубави гуми значи е на малко километри и не е карано много защото гумите не са зносени :) Мойта пък е улеснено това нещо и колата само си преценява кога да е в режим 4х4 и кога не, а не аз постоянно да врътка и да се чудя в какъв режим да карам предно, задно, 4х4 или само леви. За мен това е недостатък защото ако си режим задно и ти трябва двойно какво правиш спираш неутрална щракаш ключове губиш инерцията и как потегляме после? Ще ти дам нагледен пример за 'ръчно включване 4по4 като джиповете" и 4motion Дърпам платформата и завалява сняг...супер карам си вече натрупва...идва байра давам си газ 2иното вече е сработило давам газ и ESP-то се обажда, ако бях с нисана какво трябваше да направя? Да хвърлям боб дали има наклони по пътя или да спра в снеговалежа и да си щракна двойното??? Върха на простотияна на нисан е ,че около 2005 нямам точна информация взеха да слага DCI мотори РЕНО?!?!!? Това за мен е продадена душа алчност за продажба на резервни части и севизни услуги. Иначе като цяло нямам лошо мнение за трайла найстина вози добре 136коня въври прекрасно и са с по хубава визия от наварата. пожелавам ти много безаварийни километри колкото и да е невъзможно това. Малко е като пожелание към умиращ човек да е жив и здрав дълги години. Прилагам и 1-2 снимка за да те убедя ,че имам малко повече опит от теб и разбирания за екстраил.
п.п дори и на аватара ми се вижда как дърпа един екстраил.