Нещо аз ли не чета правилно, или не те разбирам. За теб незначителни ремонти на цената на още един ГОЛФ са незначителни

Кабели свещи 100лв.
Обслужване 400лв.
Амортисьори предни 200 лв.
Накладки 100лв предни и задни.
Има и още ама не ми се пише. На това ако казваш, незначителен ремонт, извинявай, за мен си е мн. значителен.
Незначителен за мен е, да смениш маслото, или да ти блокира задната чистачка, това са ремонти с които може и да минеш, без да ги правиш.
Но да смениш компоненти за 2 бона, е извинявай ама ако броиш и застраховките, моля да се уточниш. Нищо лично, просто ми стана смешно.

Колега изказал съм си мнението както всеки има право във този форум ! Моите уважения към теб, но не си този който ще ми държи сметка за кое колко съм дал. Като си толкова компетентен ще ми обясниш ли колко цената на 2 комплекта чисто нови гуми Мишлен + 4 джанти.Само 1 чифт е около 500 лв. Не смятам 100 % обслужване със оригинални консумативи.Като всеки, които купува оригинални части знае какво става дума като цена.
Нито ме познаваш, нито имаш представа от състоянието на автомобила, да не говорим как го поддържам.
Под незначителен ремонт разбирам,пропукана спойка на платката за управление на ел. стъклата, смяна на бутоните на задните врати, които са 7 лв двата. Също, така и ремонт на бравата на багажника, като всичко това съм го правил сам.
Целта на коментара ми, която явно не си разбрал е да предпазя колегата от евентуални проблеми при закупуване на автомобил за 3-3 500 плюс една торба главоболия и пари. НЕ ДА ГО ЛЪЖА........
Все пак една от идеите на форума е взаимопомощ напътствия и различни гледни точки с цел човек да си направи сметката било то за закупуване на автомобил, технически проблем и т.н.
Моля, ако греша модераторите да ме поправят !