Помощ при избор на кола!
Помощ при избор на кола!
Здравейте колеги, търся си кола до 4000 лв (в тези пари е включена регистрация и смяна на консумативи), да има климатик. Около 100 км ще изминава всеки ден, така че искам да е по-икономична и евтина за подръжка. Ориентирал съм се към VW Passat 4 и VW golf 4 но незнам дали ще мога да се сместя в бюджета и как им е подръжката на тях. Ако може малко помощ за избора и предложения ?
Re: Помощ при избор на кола!
Колегата е писал че не се иска пасат и голф а пък аз се интересувам точно от тях. Ще мога ли да намеря някоя читава за тези пари?
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
За да е икономична на бензин трябва да и сложиш газ, ако пък е TDI няма да е евтина за подръжка
Някакъв компромисен вариант трябва да се мисли

Някакъв компромисен вариант трябва да се мисли

- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
За Passat B4 дизел знам от мой приятел, че е супер супер евтин откъм подръжка, за Golf 4 незнам как е там, мисля че е малко по скъп и е много тесен вътре.
Както вече съм писал по други теми, вземи си дизел и гледай да е от частно лице по възможност, от автокъщите е доста по голям риска да се прее.еш с някой котърник!
Според мен се насочи към Passat b4! Мисля, че за тези пари трябва да има някой хубав!
Даже аз щях да си купувам такъв, но изпаднаха малко повече парички
и си взех по нова.
Както вече съм писал по други теми, вземи си дизел и гледай да е от частно лице по възможност, от автокъщите е доста по голям риска да се прее.еш с някой котърник!
Според мен се насочи към Passat b4! Мисля, че за тези пари трябва да има някой хубав!
Даже аз щях да си купувам такъв, но изпаднаха малко повече парички

А какво ще е по добре за тези километри(извънградско) Дизел или бензин+газ?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
metodiy9 написа:Колегата е писал че не се иска пасат и голф а пък аз се интересувам точно от тях. Ще мога ли да намеря някоя читава за тези пари?
НЕ.
Това са остатъци от коли. Освен ако не ти се дават 7000лв за Голф 4, тогава има няколко читави в БГ.

- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Ами колега, не всички имаме пари за нови коли, с малко търсене и знания се намират читави а за повече извън града ти трябва дизел, неговата сила е точно там въпреки, че и в града не е лош! Може да е малко повече пари първоначалното обслужване, но после се изплаща а отиди чети за бензиновите коли, теми колкото искаш за развалени!
Последна промяна от betaserk на Пет 20 мар 2015 16:55, променено общо 1 път.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”