продажба на кола голф 4 тди

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
xmen
Автомобил:
Двигател:

продажба на кола голф 4 тди

Мнениеот xmen » Съб 11 юли 2015 10:14

Добър ден колеги. ОТ известно време ми се върти идеята да си сменя колата. Както се досещате става въпрос за голф 4 тди .......90 кс е с чип 1998 год ел пакет климатик авс.....централно ...аларма .....сд плеайр....хечбек 4/5 врати . НЕ че не съм доволен от нея напротив върви доволно харчи малко ....посто искам да си взема една петица например от доста време съм им хвърлил око. Разгледах доста обяви относно това как вървят цените на модела от 1998 год.....учиди ме това че са в голям диапазон цените от 3500 -4700 някъде .....моята е със сменени консумативи ...регистрация ....застраховка винетка ....данък платен преглед и така нат.....ТА въпроса ми е дали е възможно да и бъде взета цена около 4 хил...../знам че ще поискате да я видите на снимка скоро и това ще стане / Лек ден желая на всички и ще се радвам да получа съвети от вас.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: продажба на кола голф 4 тди

Мнениеот muns61 » Съб 11 юли 2015 12:03

Ако колата ти не е комби и струва 4 хиляди, не е за продаване. Ако е за продаване, не струва толкоз...

xmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xmen » Съб 11 юли 2015 14:25

колега muns61 мисля че съм обяснил причините поради които бих се разделил с нея рано или късно човек иска и има желание за нещо по ново не съм казал че е я продавам понеже нещо не ми харесва в нея ........освен това не съм на всяка цена просто попитах дали цените които съм посочил са раелни и актуални

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 11 юли 2015 20:05

Преди година и малко продадох моята 4ка 98г. за толкова. "Обслужена" беше силно подценяване за нея, аз си поддържам колите перфектни. Но пък беше с 2 врати. Просто пусни обява на желаната от теб цена и каквото стане. :th_up

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”