vW lupo ili SEAT Arosa покупка колебание съвет
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: vW lupo ili SEAT Arosa покупка колебание съвет
Значи това нещо Ароса-та е отвратително на външен вид, сложили му едни стари гадни фарове, задницата една такава никаква, как може въобще да се чудиш. Лупо-то е една много малка сладка количка 

- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
Ikov_VR написа:
да виждам и последната им красавица Ибиза

Да то за това и на тест на Аутобилд Сеат разби мечтите на всички,включително на Мерцедес и на БМВ.Тук има хора,които са обсебени.Излагате се.
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
кото малките деца спорите сеат има както хубави така и лоши модели ,мн ясно 4е за всеки неговата кола е наи така4е нека несе обиждаме
ли4но аз карам ибиза 6К2 2001г 1.9 TDI 110к.с и съм адски доволен както от визията така и от двигателя .
а за последния модел на ибиза съм съгласен с колегата адски грозна кола въпреки 4е карам сеат немога да си кривя душата
а по темата и двете коли неса ми по вкуса но вае пак ако трябва да избираш ароса или лупо взимаи лупото без да се замисляш

а за последния модел на ибиза съм съгласен с колегата адски грозна кола въпреки 4е карам сеат немога да си кривя душата

а по темата и двете коли неса ми по вкуса но вае пак ако трябва да избираш ароса или лупо взимаи лупото без да се замисляш

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
georgivw написа:кото малките деца спорите сеат има както хубави така и лоши модели ,мн ясно 4е за всеки неговата кола е наи така4е нека несе обиждамели4но аз карам ибиза 6К2 2001г 1.9 TDI 110к.с и съм адски доволен както от визията така и от двигателя .
а за последния модел на ибиза съм съгласен с колегата адски грозна кола въпреки 4е карам сеат немога да си кривя душата![]()

Ето това е обективно мнение, сигурно 90% смятаме, че Лупото е най-малкото доста по-красиво от Аросата, пък и най - вероятно Галин вече е взел кола, въпреки че не е писал в темата....
Каквото и да е взел само безаварийно и тва е!
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ъп на темата
какво се случва с 1.7 мотора?
искам да взема на жената някаква кола - ибиза,ароса,лупо,поло
избора на мотори не е много голям и като гледам какви има трябва да избирам между 1.7сди или 1.0мпи
три цилиндровите не ги гледам

какво се случва с 1.7 мотора?
искам да взема на жената някаква кола - ибиза,ароса,лупо,поло
избора на мотори не е много голям и като гледам какви има трябва да избирам между 1.7сди или 1.0мпи
три цилиндровите не ги гледам
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”