vW lupo ili SEAT Arosa покупка колебание съвет

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Re: vW lupo ili SEAT Arosa покупка колебание съвет

Мнениеот skotis » Чет 20 авг 2009 9:20

Значи това нещо Ароса-та е отвратително на външен вид, сложили му едни стари гадни фарове, задницата една такава никаква, как може въобще да се чудиш. Лупо-то е една много малка сладка количка :)

Потребителски аватар
Малко_Направен
Автомобил: Mercedes W203
Двигател: 270 CDI

Мнениеот Малко_Направен » Чет 20 авг 2009 19:07

Ikov_VR написа:

да виждам и последната им красавица Ибиза :lol: :lol: като предпочиташ сеат защо си в този форум ?Вярно е ,че Сеат е ФВ ама ти така ревностно ги защитаваш.Карал съм 2 голфа 4-ки и нито един не е скърцал така,друго си е "Красотата" отвътре качваш се и ако си над 1.60 си удряш крака във копчето за фаровете.Минаваш 100 км с нея и се чудиш бах 1000 ли минах.Аре моля ти се карай си сеата щом те кефи повече ама поне неговори глупости,щото всички знаем че Сеат е дори и след Шкода.[/quote]
Да то за това и на тест на Аутобилд Сеат разби мечтите на всички,включително на Мерцедес и на БМВ.Тук има хора,които са обсебени.Излагате се.

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Чет 20 авг 2009 23:26

кото малките деца спорите сеат има както хубави така и лоши модели ,мн ясно 4е за всеки неговата кола е наи така4е нека несе обиждаме :) ли4но аз карам ибиза 6К2 2001г 1.9 TDI 110к.с и съм адски доволен както от визията така и от двигателя .
а за последния модел на ибиза съм съгласен с колегата адски грозна кола въпреки 4е карам сеат немога да си кривя душата :mrgreen:
а по темата и двете коли неса ми по вкуса но вае пак ако трябва да избираш ароса или лупо взимаи лупото без да се замисляш :beer

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пет 21 авг 2009 8:02

georgivw написа:кото малките деца спорите сеат има както хубави така и лоши модели ,мн ясно 4е за всеки неговата кола е наи така4е нека несе обиждаме :) ли4но аз карам ибиза 6К2 2001г 1.9 TDI 110к.с и съм адски доволен както от визията така и от двигателя .
а за последния модел на ибиза съм съгласен с колегата адски грозна кола въпреки 4е карам сеат немога да си кривя душата :mrgreen:
а по темата и двете коли неса ми по вкуса но вае пак ако трябва да избираш ароса или лупо взимаи лупото без да се замисляш :beer

:да:
Ето това е обективно мнение, сигурно 90% смятаме, че Лупото е най-малкото доста по-красиво от Аросата, пък и най - вероятно Галин вече е взел кола, въпреки че не е писал в темата....

Каквото и да е взел само безаварийно и тва е!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 12 апр 2016 17:48

ъп на темата :arrow
какво се случва с 1.7 мотора?
искам да взема на жената някаква кола - ибиза,ароса,лупо,поло
избора на мотори не е много голям и като гледам какви има трябва да избирам между 1.7сди или 1.0мпи
три цилиндровите не ги гледам

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”