Има няколко оферти в момента за тази модификация, някой карал ли е, притежавал или возил в такава?
Целта е кола за fun , имам си семейно комби, но ми се кара нещо по бързо, с кеф си спомням за стария ми голф 3 гти , не ме притеснява нито разход нито поддръжка, все пак 1.8т е доста масов в момента, по-скоро ме интересуват впечатления от колата

Seat Ibiza Cupra 1.8T 156 к.с. мнения
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Seat Ibiza Cupra 1.8T 156 к.с. мнения
Колега един път съм се возил и доста вървеше,но колата беше с чип.Аз също мисля да взимам 1.8т,но се чудя за 1.8т 180.Успех с покупката
- Vw_polo_16v
- Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
- Двигател: AFH 1996 AQX 2000
Аз притежавам такава колега, само че не е Купра!
Доста съм доволен от колата! Разход и поддръжка щом не те касаят ще ти кажа че е доста пъргава, но има и доста дразнения с ел. стъклата и светлините. Декоративните пластмаси в купето се пукат с поглед!
Но може би ако имаш възможност можеш да се огледаш пак в 1.8т но в друго купе от ВАГ групата!
Доста съм доволен от колата! Разход и поддръжка щом не те касаят ще ти кажа че е доста пъргава, но има и доста дразнения с ел. стъклата и светлините. Декоративните пластмаси в купето се пукат с поглед!
Но може би ако имаш възможност можеш да се огледаш пак в 1.8т но в друго купе от ВАГ групата!
-
- Автомобил:
- Двигател:
какви са проблемите с ел. стъклата и светлините? Иначи предпочитам това купе понеже е доста леко, дори по леко от бившата ми 3ка
- Vw_polo_16v
Проблема със стъклата при мен е че постоянно се къса жилото, чупят се стъклоповдигачите, бутоните за управление също са бъгави!
За фаровете при мен а и при доста колеги от Сеат форума се получава една грешка EPC - до такава степен ми се нагряват буксите, които влизат в крушките че трябва да ги сменявам през 2-3 месеца!
Иначе си прав за това че е по-лека от А3 или Голф 4
За фаровете при мен а и при доста колеги от Сеат форума се получава една грешка EPC - до такава степен ми се нагряват буксите, които влизат в крушките че трябва да ги сменявам през 2-3 месеца!
Иначе си прав за това че е по-лека от А3 или Голф 4
Колега не мога да се съглася с теб!!! имам приятел който кара 1.8т ибиза от няколко год само веднъж е сменено шофиорското жило нито повдигачи нито нещо друго!!!това за буксите за първи път го чувам? поздрави :)
- Vw_polo_16v
Значи колега, това са мои лични наблюдения, спрямо колата , която карам!
Успех на колегата със закупуването на автомобил!
Успех на колегата със закупуването на автомобил!
-
- Автомобил: VW Golf 3 GTI
- Двигател: AGG + ABF + AUM
Да използвам и аз темата на моя добър приятел Pepone, за да се изкажа като "ползвател" на страхотния 1.8Т мотор, но в Шкода Октавия. Вече над 9 месеца имам удоволствието да карам този двигател и имам само позитивни мнения - много гъвкав, здрав, пъргав и не чак толкова лаком мотор, при условие, че е и на газ. В купето на Ибиза смятам, че усещането ще бъде изключително.
Някой от собствениците на такава Ибиза 1.8Т би ли могъл да я сравни като усещане и характер с Ибиза 16V ABF и Golf 3 GTI ABF? Това са две от колите, към които аз пък съм се насочил като кола за кеф.
Какви са впечатленията ви и за окачването, управлението, спирачките на Ибиза?
Някой от собствениците на такава Ибиза 1.8Т би ли могъл да я сравни като усещане и характер с Ибиза 16V ABF и Golf 3 GTI ABF? Това са две от колите, към които аз пък съм се насочил като кола за кеф.
paczo911 написа:Да използвам и аз темата на моя добър приятел Pepone, за да се изкажа като "ползвател" на страхотния 1.8Т мотор, но в Шкода Октавия. Вече над 9 месеца имам удоволствието да карам този двигател и имам само позитивни мнения - много гъвкав, здрав, пъргав и не чак толкова лаком мотор, при условие, че е и на газ. В купето на Ибиза смятам, че усещането ще бъде изключително.
Имам Ибиза 1.8т от доста време,като динамика е едно ниво над АБФ във което и да е купе той! Управление,ходова част, и повечето технически неща са сходни нещата,в сток вариант 1.8т ибиза няма смисъл да се сравнява с АБф,все пак единят мотор е атмосверен другият бута малката не претенциозна К03,която след мап си става приятна ежедневка! Междо другото,моята се продава ако на някого му се вози може да заповяда! Поздрави!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”