Колеги, ако може с по 2 думи да си кажете мнението за тези джипки ?
Mitsubishi Pajero pinin
http://www.mobile.bg/21263464468520201

Mitsubishi Pajero pinin
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Mitsubishi Pajero pinin
и аз съм се интересувал за него според майстори колата не е лоша но частите са много скъпи и трудни за намиране(не ги подържат налични заради високата им цена и слабото търсене), при вносителя цените са направо космически това е причината колата да не се кара много а този двг е проблемния,на мен ми препоръчаха HONDA CR-V като много по-добър и евтин за подръжка
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
от тез джипки боли глава като стане нещо за смяна!
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един колега се сблъска с трудни части за намиране.
Терано 2 караше момчето, ма некъв странен едишЪн.
В цяла Великобритания търси части и не намери, та се наложи да поръчва директно от завода... та за 4 амортисьора 2500 паунда...
Терано 2 караше момчето, ма некъв странен едишЪн.
В цяла Великобритания търси части и не намери, та се наложи да поръчва директно от завода... та за 4 амортисьора 2500 паунда...
- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за информацията. Отказвам се =)
аз имам от по-старото паджеро/97г/ и не е пинин, а дългата база, ако има значение. 2 амортисьора бяха 160-180 лв
друго не ми се е налагало да сменям. а доколкото знам за този двг се монтира и на леките им коли

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Taкааа...да изтупам прахоляка от темата
От известно време си търся евтина жипка с взаимоизключващи се характеристики- да има ...хм...някакъв... багажник, достатъчно мощна, достатъчно проходима( за мен) иии сравнително неголяма, четириврата, да има климатик(за жената
). Огледал съм се в Пинина, главно заради размерите, понижаващия редуктор и супер селект трансмисията. Изчетох доста, попитах тук- там хора, пускам и тук една молба за отзиви, ако има някой собственик да даде, особено за двигателя ГДИ (НЯМА да слагам газ
).

От известно време си търся евтина жипка с взаимоизключващи се характеристики- да има ...хм...някакъв... багажник, достатъчно мощна, достатъчно проходима( за мен) иии сравнително неголяма, четириврата, да има климатик(за жената

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”