Ша се наместат нещата, преди доста време писах, че е добре да се чете, преди да се изказват писмени съждения, ама... Сега, форумният колега търси пресни, специално за него синтезирани мнения, понеже се чувства някак специален в търсене на автомобил и непрекъснато разширява потенциалните си интереси. Ми, сериал си е, затва и аз си вземам пуканки.
п.п. за форума ти писах, спартанецо, но си пропуснал да го прочетеш - един от най-подредените и компетентни из наш'те географски ширини, стига да знаеш как и щакво всъщност търсиш в него.

Мнение за Пасат B5.5, 1.6 101к.с
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за Пасат B5.5, 1.6 101к.с
Мнения от 2017 и надолу дали са полезни? Тук има доста знаещи и готови да те насочат хора, затова е добре да питаш, за да не свършиш с някой счупен автомобил. Аз от коли не разбирам, затова и питам такива които разбират. Така правят умни хора - питат когато не знаят. И както казах, като нямаш какво да кажеш за да помогнеш, замълчи...
Ако все пак някой реши да удари едно рамо: https://www.autoscout24.com/lst/?sort=p ... 6&atype=C& това влиза в моя бюджет в този сайт. И това: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sear ... sfmr=false в мобилето. И в предния си пост - Фокса се покрива.
Както казах, комби не харесвам. Марката няма значение - по-нов да е и запазен, лесен за поддръжка автомобил. На зипкода - започващи с 6,7,8,9 като първа цифра - там само ходи моя човек.
Ако все пак някой реши да удари едно рамо: https://www.autoscout24.com/lst/?sort=p ... 6&atype=C& това влиза в моя бюджет в този сайт. И това: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sear ... sfmr=false в мобилето. И в предния си пост - Фокса се покрива.
Както казах, комби не харесвам. Марката няма значение - по-нов да е и запазен, лесен за поддръжка автомобил. На зипкода - започващи с 6,7,8,9 като първа цифра - там само ходи моя човек.
Последна промяна от spartaneca на Вто 25 юни 2019 17:51, променено общо 1 път.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: RE: Re: Мнение за Пасат B5.5, 1.6 101к.с
spartaneca написа:...
ако някога се зачудя що за човек съм в твойте очи, щи звънна да ми разкажеш! по темата - с този бюджет, рискът да купиш нещо със скрити дефекти, е огромен. независимо от това комби ли е или не [emoji12]
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е важно ти как виждаш себе си, всеки си се "харесва" и се мисли, за нещо много специално, важното е как хората те приемат - ако смятат, че си кофти човек, най-вероятно има защо.
Ако бях я взел от тук и от автокъща - щях да се съглася. А и човека който е в Германия с това се занимава, така, че добре ще подбере. Но все пак иска от мен да му дам няколко коли и да ходи и да ги гледа.
Аз отделно съм си оставил 1000лв за регистрация и обслужване, така, че стига да не е нещо огромно, ще се поправи.
Ако бях я взел от тук и от автокъща - щях да се съглася. А и човека който е в Германия с това се занимава, така, че добре ще подбере. Но все пак иска от мен да му дам няколко коли и да ходи и да ги гледа.
Аз отделно съм си оставил 1000лв за регистрация и обслужване, така, че стига да не е нещо огромно, ще се поправи.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Заглавието е за Пасат 5.5,после се минава през кабриолети,и накрая се стига до Форд Ка
Ако някой чааак толкова се чуди с какво да си убие времето,може да продължи да пише в тази тема,аз като колегата отивам за пуканки 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Заглавието е за Пасат 5.5,после се минава през кабриолети,и накрая се стига до Форд КаАко някой чааак толкова се чуди с какво да си убие времето,може да продължи да пише в тази тема,аз като колегата отивам за пуканки
Кое подред мнение в което нищо не казваш? От къде са ви събрали тука идея си нямам. Ти не беше ли с голф 4, а дето щяло да те е срам от рено кабрио? Как да те вземе човек на сериозно и дори да пишеш по темата. Приятно хапване и ти явно друго не можеш.
-
- Автомобил: Passat B8-5
- Двигател: 150 TDI 7DSG
Ако търсенето ти не е свързано с Passat B5.5, каквато е и темата, тогава се пробвай с търсенето на мнения и по другите форуми.Същото е.По другите форуми можеш пък да намериш разбиране каквото очакваш.Все пак не залагай много на това.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Разгледай Хонда Джаз, има някакво предлагане около твоя бюджет, автомобила се водеше като един от най надеждните в своя клас!
Ярис, Мазда 2, Фиеста, корейците също не са за подценяване ...
Ярис, Мазда 2, Фиеста, корейците също не са за подценяване ...
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Като не знаеш какво искаш, няма как да очакваш, някой друг да знае вместо теб. С този бюджет не си даже и за Голф 4, на който се подиграваш. Търси някоя стара неръждясала кола, защото каквато и по-нова да вземеш с този бюджет до две години ще глътне още толкова колкото си платил за нея.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Няколко неща:
- когато пуснеш тема за конкретен автомобил , не я променяш в последствие на каквото ти дойде на ум! Има и други хора, които ще я четат след това.
- след като се отказа от автомобила в заглавието, но получи информация, можеше да пуснеш тема от сорта "Кола до 3000лв" и да опишеш, какво те вълнува. Тогава щеше да получиш адекватни мнения.
- горните неща ти казаха и колегите, но с други думи. Можеше да се ги чуеш, а не да се заяждаш с хора, които помагат на тези, които не знаят и питат.
Достатъчно ли е, защо ще заключа тази безполезна тема?!
- когато пуснеш тема за конкретен автомобил , не я променяш в последствие на каквото ти дойде на ум! Има и други хора, които ще я четат след това.

- след като се отказа от автомобила в заглавието, но получи информация, можеше да пуснеш тема от сорта "Кола до 3000лв" и да опишеш, какво те вълнува. Тогава щеше да получиш адекватни мнения.
- горните неща ти казаха и колегите, но с други думи. Можеше да се ги чуеш, а не да се заяждаш с хора, които помагат на тези, които не знаят и питат.
Достатъчно ли е, защо ще заключа тази безполезна тема?!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”