niks76 написа:Мога да се ангажирам с инструкторски педали от ситроен ц3 2011г,за пари не се говори(могат да се приспособят на почти всичко с ляв волан)
Приемам макар, че ми е крайно неудобно, ако става дума за подарък, дори бих отказъл. Виж ако е с връщане (споменаваш без плащане) категорично съм за. Но първо колата. Във всеки случай благодаря.
goppa написа:Нещо двуврато също е вариант. Вратите им са по-големи от тези на четиривратите.
Това ми беше буквално първия избор. Изглежда не съм се заблудил, че техните врати са наистина широки, в някои случаи изглеждат доста по широки.
Възпря ме това, че при избор на такъв автомобил (това не беше ли купе

Не е превземка (вече би трябвало да е ясно), но при стандартан двуврата кола LSD механизмът е задължителен.
Мисля за ситуация при която някой няйъде е спрял на да кажем 20-30 см от врата. При това положение няма влизане.
Или ако ми се наложи, а то ще се случва често, да спра на място или паркинг където няма места за инвалиди сега пък не мога да си изляза. Голям майтап.

А може би е добре да уточня, че обсъждаме автомобил за не висок човек, но поради характера на проблема (да не го описвам сега подробно) ме бройте да кажем 170-175 см.