Избор на автоматик до 5000лв.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
rld
Автомобил:
Двигател:

Re: RE: Re: Избор на автоматик до 5000лв.

Мнениеот rld » Вто 10 мар 2020 20:54

group[emoji2400] написа:Има някакво несъответствие между бюджет и автоматик.
Самият автомат е с ремонт 1/2 бюджета. А при такава цена на автомобил, няма гарантиран и малък пробег.
Тоест 2000лв трябва да си имаш под възглавницата, отделно от сумата за обслужване.

С обслужване и този потенциален ремонт, евентуално гуми - близо 10к лв стават.
Не знам дали си струва ...

Едит: изпревариха ме, но явно не само аз мисля, че е приключение автомат на толкова евтина кола
По принцип си прав, но все пак да споделя - преди 6 години мой познати си взеха рено сценик 98 ма автомат за 3000 и до момента не е правен ремонт по скоростите. Иначе други неща се разваляха доста често и колата скоро ще се "пенсионира"

igreka
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на автоматик до 5000лв.

Мнениеот igreka » Чет 14 май 2020 13:16

Ауди а3 около 2000г. 1.9 tdi 90 или 110 коня. Става въпрос за стария мотор, който е с роторна помпа. Аз карам такова ауди автоматик и 110 коня мотор вече пета година и ме е жал да го продам, понеже за мен е перфектната кола откъм динамика, разход, комфорт и всичко останало. Предимно градско карам. Другия вариант е голф 4 със същите характеристики.
Правилно са те посъветвали да не се изхвърляш с всичките си пари за покупката. Подобни модели би трябвало да се намерят около 3500 лева

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”