Покупка на VW Passat B6 2.0 TDI 140hp
-
- Автомобил:
- Двигател:
Покупка на VW Passat B6 2.0 TDI 140hp
Здравейте! В момента съм в процес на закупуване на автомобил и съм се спрял на следният Пасат: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 7473146788. VW Passat 2.0 TDI 140 коня. Преди имах една Jetta и бях много доволен от нея, но тя беше много стара. Също така не съм карал дизел до сега и бих се радвал да ми дадете някакви съвети за този автомобил. Колата ще я ползвам за пътувания извън града, не смятам да ходя с нея на работа, но все пак ще се кара и в града. Мислите ли, че е подходящ избор?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Покупка на VW Passat 2.0 TDI 140hp
Задна лява врата и калник са пребоядисвани , разликата в цвета е очевидна.
Салона е доста мръсен , независимо че най вероятно е пран професионално , какво ли му е било първоначалното състояние преди прането не ми се мисли щом след пране изглежда така. Тая кола си е трън в задника , не знаеш дали няма да я изплатиш още веднъж още първата година.
Салона е доста мръсен , независимо че най вероятно е пран професионално , какво ли му е било първоначалното състояние преди прането не ми се мисли щом след пране изглежда така. Тая кола си е трън в задника , не знаеш дали няма да я изплатиш още веднъж още първата година.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Покупка на VW Passat B6 2.0 TDI 140hp
не е случайно, че през август има снимки от автокъщата със сняг. Явно никой не я иска вече доста месеци наред. Залагам, че на живо ще е тотален скрап.
-
- Автомобил: Passat B8-5
- Двигател: 150 TDI 7DSG
Полиуретановите волани на VW се считат за много издръжливи на износване.Този е изпилен, което говори за мнооого по-различен пробег.Съгласен съм че салонът е пълна скръб и при това изглежда почистен.На живо наистина може и да те откаже напълно.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Светлината лъже,но виж волана, топката на скоростите. Салона. Даже е скъп и бедно оборудване. С чиста съвест я прескочи тая скрап.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много благодаря за отговорите и за бързата реакция! Прескачам го този Пасат :)
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Да допълня и че е с подлакътник от автоманията,т.е карана е в България.