Има ли изгода от CarVertical?
Re: Има ли изгода от CarVertical?
Тя е регистрирана с бг номера преди 2 или 3 години. Но имам данните от металния стикер под предния капак
Благодаря ти, но няма как да намеря италианския номер. Жалко че по вин не става.
И все пак има ли смисъл да платя 36 лв на CarVertical?
- nikolay_ss
- Автомобил: Touareg 7P6
- Двигател:
Няма смисъл, а и щом колата е в България от 3 години, по скоро те интересува какви проблеми е имала последните 3 години и как е обслужвана, а не какво е ставало преди това...
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
rld написа:Благодаря ти, но няма как да намеря италианския номер. Жалко че по вин не става.
Почти сигурно ще се прекараш. Ще ти кажат какъв двигател има, какви екстри, коя година е произведена и в кой завод и подобни неща, които не те интересуват.
В един безплатен декодер си намерих инфото - https://www.vindecoder.pl
Има разминаване в конските сили с това, което е в обявата
Но ми е интересно дали няма да излезе информация за ремонти или удари. Защото колата е пребоядисвана, може би само отдясно, има неестествен луфт между капака и калника, а отдолу праговете са китосани.
Което е странно за кола без ръжди

Има разминаване в конските сили с това, което е в обявата
Но ми е интересно дали няма да излезе информация за ремонти или удари. Защото колата е пребоядисвана, може би само отдясно, има неестествен луфт между капака и калника, а отдолу праговете са китосани.
Което е странно за кола без ръжди

- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
rld написа:Но ми е интересно дали няма да излезе информация за ремонти или удари.
Май очакваш чудеса.
Май си прав. Дори и да има инфо за престоя в Италия, тук може да и се е случило всичко
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”