Изключил ли си вариант за внос от Германия ако не държиш на много екстри с този мотор има по постни но на 100 к км
https://link.mobile.de/j7xkM21BsQHACeBX9
https://link.mobile.de/nSRBGGp8Q8dSQ5AN8
https://link.mobile.de/KyZN8ZwqjJffhRAe8
https://link.mobile.de/Gmpsgghc1K2yEofAA
Покупка на Passat B8.5 от конкретна обява
- VWPASSATGL
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBDC 2009
Re: Покупка на Passat B8.5 от конкретна обява
Шкодата е със сменен мотор по гаранция в Плевен, колата е на 270000 мотора е на 170000. Амортисьорите са сменени и 4-те и са електрически, на цена според продавача 6000 лева.
Пасата с тая година и километри няма алтернатива в обявите дори и спрямо пасати без 4х4 също.
Пасата с тая година и километри няма алтернатива в обявите дори и спрямо пасати без 4х4 също.
-
- Автомобил: Mercedes W213
- Двигател: E 400 V 6
VWPASSATGL написа:Шкодата е със сменен мотор по гаранция в Плевен, колата е на 270000 мотора е на 170000. Амортисьорите са сменени и 4-те и са електрически, на цена според продавача 6000 лева.
Шкодата е за предпочитане според мен. И какво означава няма алтернатива? Винаги и във всичко има алтернатива. Запомни го завинаги. Животът не е черно- бял. Алтернатива има и ще има винаги, дори и в момента да не можеш да я откриеш. Но както в любовта към жените, така и при колите е същото- човек като си нарочи един автомобил, харесва си го и никой и нищо не е в състояние да го разубеди. Много пъти съм бил в тази ситуация и те разбирам напълно. В края на краищата парите са си твои и ти си решаваш за какво ще ги дадеш.
- VWPASSATGL
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBDC 2009
Имам предвид като обяви в момента на пазара до 39-40 000. Като цяло е много пари за Пасат но днес го проверих в във VW 140 000 км реални а на 120 000 обслужване на кутия и халдекс, смяната на маслото и филтри е била е предписаните интервали.
-
- Автомобил: Passat Variant B8FL DSG7
- Двигател: DTSB
Толкова много ли Ви харесват тези обикновенни фарове и стопове. Карам доста по тъмно и хубави фарове са нещо, което трябва да го има. Още повече, че IQ LED (фарове и стопове) правят В8.5 напълно завършен и естетичен. С IQ LED колата има напълно завършена сигнатура и отпред и отзад.
С обикновенния LED - нищо съществено и отличаващо се (все едно са подарени)
С обикновенния LED - нищо съществено и отличаващо се (все едно са подарени)
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
IQ LED..сигнатура !? Това би ми била последната грижа при избор на кола, тия супер фарове като угаснат някой ден, ще струва една шапка пари да светнат пак !
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Вкус приятел нЕма.
Ами не съм сигурен дали се води нормален LED или IQ LED, но от търговец(не VW) оригинален фар е 4500лв с този парт номер 3G1941113A. От VW е напълно възможно да е и малко по-скъп.
Иначе казано - имаш брада, имаш и гребенче.
Иначе казано - имаш брада, имаш и гребенче.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Това трябва да е цена с 3те модула.
Самия фар е около 2000лв ОЕМ
Валео са по хиляда и нещо.
Самия фар е около 2000лв ОЕМ
Валео са по хиляда и нещо.
Аз също смятам фаровете за задължителни при избора на B8 - B8.5 , тия завиващи и каснещи на секции лед лупи светят брутално, все едно си нон стоп на дълги, но пък не заслепяват останалите защото остават в сянка. Дигиталното табло също, толкова свикнах с моето за 2 години, че сега като обикаляме с един колега да му търсим пасат и като седна в B8 със аналогово табло и все едно сядам в B6 - B7 много ми е ретро... Преди се радвахме на белите стрелки, сега свикнахме с дигиталки , ама какво да правиш , аз затова и не харесвам БМВ там таблото и интериора са спрели в 2000 година... качвам се в бмв 18-20 и вътре свети оранжево и всичко аналогово... ми не ми харесва.
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Единственото което ми липсва с обикновения ЛЕД е завиването на фаровете, А8цата би ксенона светеше много по-слабо от пасата, но завиваха лупите и беше мега удобно. Нали това е с уточнението, че от 2008г до сега съм ползвал дълги сигурно 5 пъти, аз си карам на къси.
За сигнатура и завършена визия със IQ light, това си е твое субективно мнение, IQ light не ми харесва на мен как изглежда(самия фар, а не как свети)
За сигнатура и завършена визия със IQ light, това си е твое субективно мнение, IQ light не ми харесва на мен как изглежда(самия фар, а не как свети)
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
IQ Light освен автоматичните дълги, помага и при бавно движение, като осветява по-добре банкета, тротоарите и евентуални пешеходци върху тях. Отделно свети в завоя и като цяло дава много по-добра видимост и контрол над пътната обстановка нощно време. Освен това когато си на дълги изрязва и знаците, които в противен случай доста блестят, когато са напълно осветени. Аз лично бих го сложил в списъка със задължителното оборудване като си купувам автомобил, който има такава опция.
Това са номерата на фаровете (ляв и десен), които се монтират от 08.07.2019 до 21.03.2022, които са IQ Light:
3G1 941 113 J, заменен от 3G1 941 113 D
3G1 941 114 J, заменен от 3G1 941 114 D
Цената им е по 3500 лв OEM, като обаче има и Repair Kit за различните им компоненти, които са на много по-ниски цени (~200-300 лв)
Това са номерата на фаровете (ляв и десен), които се монтират от 08.07.2019 до 21.03.2022, които са IQ Light:
3G1 941 113 J, заменен от 3G1 941 113 D
3G1 941 114 J, заменен от 3G1 941 114 D
Цената им е по 3500 лв OEM, като обаче има и Repair Kit за различните им компоненти, които са на много по-ниски цени (~200-300 лв)
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Тия фарове са смърт .
Въпреки, че на моята са биксенон ( кю 5) и съм много доволен от светлината и цвета температура.
Но леко завиждам по IQ Light ....
Да, скъпи са , ако се наложи смяна, но... кеф цена няма, а аз карам много нощно . Имал съм случаи повече км навъртяни през малките часове, отколкото през деня.
Въпреки, че на моята са биксенон ( кю 5) и съм много доволен от светлината и цвета температура.
Но леко завиждам по IQ Light ....
Да, скъпи са , ако се наложи смяна, но... кеф цена няма, а аз карам много нощно . Имал съм случаи повече км навъртяни през малките часове, отколкото през деня.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”