Покупка на Passat B8.5 от конкретна обява
- VWPASSATGL
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBDC 2009
Re: Покупка на Passat B8.5 от конкретна обява
Възможно ли е прехвърляне на автомобил с транзитни номера без нотариус а само с договор между физически лица?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да , ако е регистриран на фирма , ако не е в КАТ се "заяждат". Ако е на фирма и ти физическо лице мисля само една фактура и е твой.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
DoH_KuXoT написа:аз затова и не харесвам БМВ там таблото и интериора са спрели в 2000 година... качвам се в бмв 18-20 и вътре свети оранжево и всичко аналогово... ми не ми харесва.
Честно казано, не съм попадал на такова БМВ
Това на снимката е постна трета серия 2 литра дизел от 2019-та година, имам снимки някъде и от по нова и от 2016-та, имам и от пета серия, шеста серия от 2016-та. Всичко е дигитално с 3Д паркиране с камери, управление с жестове, иначе ако се погледне цялостно има препратка към миналото на Е46,Е90, Е39 и Е60, но всичко е дигитално и е много хубаво
ето 2-3 на обяви , че не ми се прикачват файлове
https://www.mobile.bg/obiava-11751266217097520-bmw-320-d-xdrive-euro-6c-led-navi-automatic-keyless
https://www.mobile.bg/obiava-11750081885570555-bmw-316-2-0d-avtomatik-led-xenon-euro6c-navi-facelift
https://www.mobile.bg/obiava-11721195141702805-bmw-520-xdrive-navi-camera
https://www.mobile.bg/obiava-11751266217097520-bmw-320-d-xdrive-euro-6c-led-navi-automatic-keyless
https://www.mobile.bg/obiava-11750081885570555-bmw-316-2-0d-avtomatik-led-xenon-euro6c-navi-facelift
https://www.mobile.bg/obiava-11721195141702805-bmw-520-xdrive-navi-camera
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
5цата е феномен. Гледаш огромна кола отвън. Сядаш и фокус - по-сбита и тясна от Пасат. БМВто е друга бира за разбирачи и познавачи с излишни пари за ремонти.
- VWPASSATGL
Като ще давам 38-40к за Пасат е по добре да е Ауди и съм се насочил към това.
https://www.mobile.bg/obiava-1175015549 ... ead-up-360
https://www.mobile.bg/obiava-1175015549 ... ead-up-360
По-добре е как , имам познати майстори обожават го тоя мотор викат му "добър ден 8хил лв" в този ред на мисли бих гледал А8 за тия пари, като ще си режа главата поне да е със стил
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Мхм, сега е момента му за големите пари. Д/г на тия км + -20к.км.
Често и 8 бинки не им стигнат, хеле па тоя мотор.
Често и 8 бинки не им стигнат, хеле па тоя мотор.
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Човеко,не ти знам бюджета за покупката на автомобила,не ме и интересува.
Но виждам,че гледаш обяви на по-скъпи коли,и то дизелови.Като цена може и да е добре.Но винаги трябва да имаш заделени едни проценти пари,за ремонти.
Но виждам,че гледаш обяви на по-скъпи коли,и то дизелови.Като цена може и да е добре.Но винаги трябва да имаш заделени едни проценти пари,за ремонти.
- VWPASSATGL
Да, на тази цена по обявата имам още едни 10к ако нещо излезе, и то пари извън семейният бюджет.
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
На това Ауди не му е само маторя скъп за поддръжка. Изобщо двете коли в една тема е нелепо сравнение. За 40К може и една еС класа да боднеш 500стин коня. По-натупана е от А6цата.
10 допълнителни К изобщо не са някаква цифра значима откъм А6 300коня и то на километраж. Без никакви ремонти по моя Тигуан за течности, филтри, каско, ГО и ГТП минаха 4К сезон 2025. Смятай ако трябваше да правя и нещо по него.
В момента има интересни Пасати за около 40К на под 100К купени от БГ с пълна история. Е са .. не са наредени от-до, като се взима кола без ти да си редил конфигуратора все нещо може да се прежали, че го няма. И не на последно място не мога все още да влезна в масовата народо-психология, че ако няма алкантара, лед фарове с дигитала НЕ става.
10 допълнителни К изобщо не са някаква цифра значима откъм А6 300коня и то на километраж. Без никакви ремонти по моя Тигуан за течности, филтри, каско, ГО и ГТП минаха 4К сезон 2025. Смятай ако трябваше да правя и нещо по него.
В момента има интересни Пасати за около 40К на под 100К купени от БГ с пълна история. Е са .. не са наредени от-до, като се взима кола без ти да си редил конфигуратора все нещо може да се прежали, че го няма. И не на последно място не мога все още да влезна в масовата народо-психология, че ако няма алкантара, лед фарове с дигитала НЕ става.
Е то , че става е ясно, аз до сега все с дигиталки и лед съм карал все едно... Идеята, е че като човек , който без да е държал на тези екстри ги получих на късмет в кола, която се оцели читава , и толкова много си ги харесвам, че давам съвет и на другите мераклии , ако могат да избират да изберат да ги има, защото са полезни и дават съвсем друго усещане за автомобила.
- VWPASSATGL
В събота съм на оглед за аудито.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
3.0 bi TDI е доста мощна дори и консумативи ,като гуми дискове и накладки не може да са евтини, като цяло скъпа кола за подръжка и обслужване,ако се наложи да се вади мотора за вериги сумата лесно стига 10 к
въздушното окачване също страда от дупките по пътищата
въздушното окачване също страда от дупките по пътищата
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Ти си решаваш, но ще се изправиш пред много интересен избор ако я вземеш "да тегля ли кредит за да я обслужа или да рискувам и да карам веригата както си е?".
Пасата е с евтина поддръжка и ми стъпи на 5000лв при условие, че не съм ремонтирал, само обслужване, такси, данък, гражданска+каско, гуми(да в обявата пише че е с нови гуми, ама какво джамбаза разбира под нови гуми е разтегливо понятие). Имаш въздушно окачване, което ако има проблеми не можеш да хванеш на място дори и с изпускаща възглавница, стига да не е умряла напълно ще се вдига, ако имаш заминал разпределителен клапан пада за от към 8 до 48 часа и новия клапан струва 2 торби пари, има панорамен покрив, който е мега яката екстра и супер много я исках, ама нямаш идея как е поддържан преди теб, дали не е наводнявал и знаейки как хубаво тече по колонките точно върху бушоните, огледай за окиси по бушониерата, защото ме съмнява да ти дадат да дигаш мокета и да гледаш модула в краката на пасажера в какво състояние е.
Коша е мит, което е чудно, защото V6цата има навика да омаслява, дюзите им обичат да пускат нафтичка понеже им заминават уплътненията, ама гледай го от хубавата страна, поне не можеш да видиш нито един теч или проблем, защото всичко ти лъщи.
Каза, че си приготвил 10к за обслужване, повярвай ми няма да ти стигнат, карах по-простичкия вариант на тоя мотор в А8, само с веригата си над 5000лв.
След като я обслужиш, не знам и дали си готов за разхода, защото се беше запътил към 2.0 тди... Доста е сериозна разликата.
Успех.
Пасата е с евтина поддръжка и ми стъпи на 5000лв при условие, че не съм ремонтирал, само обслужване, такси, данък, гражданска+каско, гуми(да в обявата пише че е с нови гуми, ама какво джамбаза разбира под нови гуми е разтегливо понятие). Имаш въздушно окачване, което ако има проблеми не можеш да хванеш на място дори и с изпускаща възглавница, стига да не е умряла напълно ще се вдига, ако имаш заминал разпределителен клапан пада за от към 8 до 48 часа и новия клапан струва 2 торби пари, има панорамен покрив, който е мега яката екстра и супер много я исках, ама нямаш идея как е поддържан преди теб, дали не е наводнявал и знаейки как хубаво тече по колонките точно върху бушоните, огледай за окиси по бушониерата, защото ме съмнява да ти дадат да дигаш мокета и да гледаш модула в краката на пасажера в какво състояние е.
Коша е мит, което е чудно, защото V6цата има навика да омаслява, дюзите им обичат да пускат нафтичка понеже им заминават уплътненията, ама гледай го от хубавата страна, поне не можеш да видиш нито един теч или проблем, защото всичко ти лъщи.
Каза, че си приготвил 10к за обслужване, повярвай ми няма да ти стигнат, карах по-простичкия вариант на тоя мотор в А8, само с веригата си над 5000лв.
След като я обслужиш, не знам и дали си готов за разхода, защото се беше запътил към 2.0 тди... Доста е сериозна разликата.
Успех.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”