Ще направя ли правилен избор? BMW E46 320D 136 к.с.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Re: Ще направя ли правилен избор? BMW E46 320D 136 к.с.
Кое да вярвам? Дизелови 330-ки с 300 коня има много, ама не са с "малко", а с доста модове.
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
Та тая тема я има в БМВ форума 204кс сток с чип,др.дюзи,генерация и евентуално турбо си над 300кс.
- xploda
- Двигател:
Над 300 ще си с не евентуално, а направо ново турбо
Със стоковото курец
Или ако го изнасилиш най-много да издържи 2-3 дръпки и после и двигател ще си търсиш
А сметни сега новото турбо + кулер + дюзи + генерация + кадърен ремап колко са, сложи минимум нов съединител с подходящ маховик, че стоковия я ти издържи две лютеници я не
Малко по-яки спирачки да спира по-добре, малко по-добро окачване да не е като кораб и отидоха пари колкото за половин запазена 330-ка, ако не и повече
Тва, ако е като хората де. Винаги можеш да се изциганиш и да му праснеш един "чип" на 1.5 бара и да се молиш да не роди до края на дръпката/дрифта 

А сметни сега новото турбо + кулер + дюзи + генерация + кадърен ремап колко са, сложи минимум нов съединител с подходящ маховик, че стоковия я ти издържи две лютеници я не

- bobi_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси колеги живи и здрави.. разглеждам ги около 10 000лв горе долу
много ми харесват , незнам дали са здрави 

- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:

Ето заради такива като теб ме е страх като видя бмв около мен .. да не би и той да си мисли, че са му добри спирачките.
- xploda
- Двигател:
Мда, след "и без това си има "яки" спирачки" вече ми е пределно ясно какво имаш в предвид "с малко модове"
Не, че съм очаквал нещо друго де
Пак добре, че не караш в София, да му мислят в Сливен 

Да използвам темата да попитам за E46 318d 116 k.c. какво ви е мнението? какви са му на него + и - . Благодаря предварително.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Понеже темата тръгва малко под ъгъл да споделя мнение и аз за 1000 км. шофиране на BWW 330cd 204ps. Колата бе на мой приятел и няма да обяснявам колко ми е приятел щом ми я даде да я карам толкова време. Колата бе закупена още в началото на пускането им втора употреба на пазара за цена от 45000 лева за година на закупуването и не мога да се сетя. Извън града я карах само и мога да кажа, че ускорението сток е приятно пример: от 220км. движение бързо спиране на 100 и веднага изтрлеване на 200км. го прави без да се замисли тоест неусетно. За разход няма да коментирам всички ги знаем BMW-тата с тяхната индикация която като стъпиш и една стрелка се мести като по арматурното табло и по този начин ти се местят банкнотите в портофелът ти на бензиностанциите. Мога да кажа, че и е много претенциозна кола, моят човек косите му побеляха нещата там са от дюзи до незнам какво ли още не. Аз съм свидетел сутринта се уговаряме да пием кафе, пием го от 9 часа примерно той идва с колата, идва ред да си тръгваме и той ми казва: Имам проблем с паленето при топъл двигател.....И така аз си заминавах а моя човек оставаше да пие още по 2-3 кафета за да му изстине мотора и да я запали. Много големи финансови проблеми му създаде, а разполага с пари. Просто беше вдигнал ръце с нея. Радвам се, че докато бе в моите ръце при пътуването ми с нея не се обади нищо. В крайна сметка я продаде като и тръгна с цена от 16000 лева и я даде за 14200 лв. преди две години. Аз заключавам с това, че тая кола не е за мен. И той си каза накрая при запитването ми дали поне ремонтите си е избил от продажбата? Отговорът му беше: Незнам не ми се смята, но тая кола ме стопи.....
Това е моята история. Който има желание и средства нека пробва.
Това е моята история. Който има желание и средства нека пробва.
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
Пак казвам не знам от къде знаете как спира 330 но пробвайте пак.То идеална кола без проблеми няма пък и много важно в какъв сервиз е обслужвана и от какво магаре е карана.Моя съвет е който купува БМВ да знае,че ще му прави ремонт но 1 път и поне 50х не му мислиш а ги цедиш на пътя а разхода на гориво не е космически колкото го казват на магистрала с 140-160 7,2.
Колега за съжаление го карам в София от известно време
пази се.
xploda написа:Мда, след "и без това си има "яки" спирачки" вече ми е пределно ясно какво имаш в предвид "с малко модове"Не, че съм очаквал нещо друго де
Пак добре, че не караш в София, да му мислят в Сливен
Колега за съжаление го карам в София от известно време

- xploda
- Двигател:
boqn92 написа:Колега за съжаление го карам в София от известно времепази се.
A, aз от такива повярвали си безсмъртни маклауди в изпърдяни БМВ-та в края на живота им се пазя всекидневно

- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
A, aз от такива повярвали си безсмъртни маклауди в изпърдяни БМВ-та в края на живота им се пазя всекидневно
Даже преди малко, като се прибирах от работа пак имаше опити за изпълнения от един в Е90, ама не му се получи нещо и в крайна сметка се отказа да ме цунка за левия калник и може би предна врата
Ама нищо, засилвайте се яката в бесните БМВ-та с ултрамодерните супер яки еднобутални спирачки
Те белята и намирането на майстора по един път стават
[/quote]
Разбирам те колега

Разбирам те колега

- xploda
- Двигател:
А дано, ама надали 

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
Хубаво е да се знае,че и всички BMW -та излизат заводски с неработещи лостчета за мигачи.
Да се има впредвид като се купува,че проблема е сериозен.
Аз от съзнателния си живот до сега не съм видял едно да си ползва мигачите.
Да се има впредвид като се купува,че проблема е сериозен.
Аз от съзнателния си живот до сега не съм видял едно да си ползва мигачите.

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
DrugiaBliznak написа:всички BMW -та излизат заводски с неработещи лостчета за мигачи.
не съм видял едно да си ползва мигачите.
Те нямат лостчета за мигачите, след 2000г ги произвждат без мигачи! Да си видял дрифтачка с мигачи? Те карат толкова бързо, че няма кой да им види мигача, нито имат време да го пускат!
Затова девиза им е "Ние не караме бързо, прелитаме ниско" към мисирката

А относно колегата с 330-ката да си купи голф, че тия бмв-та имат повече дефекти от голфовете и ще му побелее темето!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”