Какъв пасат ми препоръчвате - бензин на газ или дизел?
Re: Какъв пасат ми препоръчвате - бензин на газ или дизел?
Колеги благодаря за съветите, събота обикалях но се обеждавам за пореден път че търговците гледат да те завлекът. Ще търся кола на място без да се хвърлям на обявите в нета. За сега ще почакам. Маздите са кът по автокъщите, и рядко можеш да попаднеш на добра. Ясно ми е че за тези пари немога да взема свежа кола. Но толкова мога да отделя, плюс обслужване и регистрация си отива на 4 хилки. Държа на комби защото ще имам второ дете и пътуваме често с багаж. По удобно е да имаш голям багажник. Хванах се за мазда защото знам че са със здрави двигатели и са надеждни автомобили. Но както каза един колега по - горе не съм се ориентирал точно каква марка да бъде. Благодаря за предложенията и помощта.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Не ги слушай какво ти говорят B4 е много стара кола вече ! Не ти трябва такава кола за 4000-4500лв. може да намериш читав B5 , дори той е стар вече , но е много по добре от B4. В този форум има хора който са си купували колите преди години и си мислят , че още си държат същите цени и ти говорят глупости
.

http://www.youtube.com/watch?v=i2Hinrq94LY
След доста умуване скочих на селдващата марка. Опел вектра б според мен е най - изгодния вариант за мен, бензин 1.8 или 2.0. С евтини части след 99 година фейслифтовите модели са с поцинкована ламарина. Широки багажници и купета. И най-важното колата изглежда добре и може да се намери 2000 година за около 3 хил. лева. Славата на eco-tec двигателя обаче ме притеснява.
Пасат б4 не ми харесва защото е стар 94 година - кола на 20 години.
Благодаря, но мисля че вече наистина станах досаден с този пост. :)
След доста умуване скочих на селдващата марка. Опел вектра б според мен е най - изгодния вариант за мен, бензин 1.8 или 2.0. С евтини части след 99 година фейслифтовите модели са с поцинкована ламарина. Широки багажници и купета. И най-важното колата изглежда добре и може да се намери 2000 година за около 3 хил. лева. Славата на eco-tec двигателя обаче ме притеснява.
Пасат б4 не ми харесва защото е стар 94 година - кола на 20 години.
Благодаря, но мисля че вече наистина станах досаден с този пост. :)
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Като почнете...всички коли ръждясват (при определени условия). Аз наскоро взех на жената опел корса 97г. и няма грам ръжда (била е италианка). Така че зависи много на какъв екземпляр ще попадне.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Оффффффф, той филма вече стана пълен от всякъде ...
Става колега, и Вектрата и Астрата за която ти писах в предната страница, Екотека-а какво има толкова да го мислиш, информирай се кой точно мотор с кой код има проблем с разхода на масло и това е, другото е късмет.
До колкото съм се интересувал и аз за Опелите кокато си търсих кола, проблем с разхода на масло имат 1.6, отделно като съотношение мощност, динамика, купе всички препоръчват 1.8-2.0
За тези пари при Опел ще си намериш кола около 2000г. пак е стар кош но не е като 94-96г.
Ръждясва-ръждясва колко да ръждясва, да няда да го караш цял живот тоя Опел, или да те полагат в гробница с него
Тя и Маздата ръждясвала за две зими и оставал само двигателя и гумите, ама аз вече две зими я карам и като я гледам има една вежда за правене и ше изкара поне още два пъти по-две зими.
Така че на много глупости можеш да се наслушаш и начетеш по-форумите ама да знаеш че повечето нямат нищо общо с истината!
Ако си намериш запазен Опел, купувай... не е грешно
п.п. На жена ми брат и (шурето) от 5 години търкаля една Корса 1.4 Екотек 90к.с. нищо и няма на колата, здрава кочина излезе, двигател-купе всичко си е на мястото все още
И Голф 3 ръждясва колега, ама половината форум го кара!

Става колега, и Вектрата и Астрата за която ти писах в предната страница, Екотека-а какво има толкова да го мислиш, информирай се кой точно мотор с кой код има проблем с разхода на масло и това е, другото е късмет.
До колкото съм се интересувал и аз за Опелите кокато си търсих кола, проблем с разхода на масло имат 1.6, отделно като съотношение мощност, динамика, купе всички препоръчват 1.8-2.0
За тези пари при Опел ще си намериш кола около 2000г. пак е стар кош но не е като 94-96г.
Ръждясва-ръждясва колко да ръждясва, да няда да го караш цял живот тоя Опел, или да те полагат в гробница с него

Тя и Маздата ръждясвала за две зими и оставал само двигателя и гумите, ама аз вече две зими я карам и като я гледам има една вежда за правене и ше изкара поне още два пъти по-две зими.
Така че на много глупости можеш да се наслушаш и начетеш по-форумите ама да знаеш че повечето нямат нищо общо с истината!
Ако си намериш запазен Опел, купувай... не е грешно

п.п. На жена ми брат и (шурето) от 5 години търкаля една Корса 1.4 Екотек 90к.с. нищо и няма на колата, здрава кочина излезе, двигател-купе всичко си е на мястото все още

И Голф 3 ръждясва колега, ама половината форум го кара!
Последна промяна от forski на Нед 09 фев 2014 13:05, променено общо 1 път.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Лично за мен перфектният избор е
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11389371814435615&f1=details&slink=5mk1qk
Сега дали исузовият дизел или бензи зависи от много неща. Но аз бих си взел този модел
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11389371814435615&f1=details&slink=5mk1qk
Сега дали исузовият дизел или бензи зависи от много неща. Но аз бих си взел този модел
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Опели а
нали сме форум а и тои скоро каза, че няма да взема нищо или аз така разбрах 

Чудно кога ще спрете да хвалите тоя кютук от балканската война.Хората не искат да карат правоъгълници с гуми.Знам, че си имат своите предимства, ама нали уж човечеството би трябвало да се движи към прогрес.Б4 е идеална кола(за времето си), ама не и днес.Лично мнение, не ми се сърдете
.

Ами то за тези пари какво може да си намери читаво.....по стар модел и ако може по запазен.Иначе да ходи да дълбае във по евтините модели.....Опел...Форд...Фиат.... 

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Даже за 4000лв може да си вземе много запазен пасат B3 . 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Хубаво, лошо, красиво, грозно са едни много относителни понятия. Пасат Б4 не изглежда толкоз модерен вече, това е факт. Ама допуснете, че има хора дето не държат да карат модерна кола, дето диагностика могат да й правят само в официалните сервизи 

- vankatagb
- Автомобил: Vw Passat B 5.5
- Двигател: AZM 2001
То пък Пасата В5 е много модерен(тази година става пълнолетен)!!! Факт е, че и на мен ми харесва, определено подръжката му вече не е на космически цени, все пак стана доста масова кола! Съвт към колегата, ако държи на този Пасат, нека изчака и да разглежда обявите във форума, може да се появи някой такъв, поне ще е гледан и по-читав от джамбазките "като нова"!!!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
stefan4o написа:Хубаво, лошо, красиво, грозно са едни много относителни понятия. Пасат Б4 не изглежда толкоз модерен вече, това е факт. Ама допуснете, че има хора дето не държат да карат модерна кола, дето диагностика могат да й правят само в официалните сервизи
Да, ама тоя пасат някои хора го превърнаха във върха на сладоледа.Едва ли не за тия пари няма нищо по-добро.Мен лично не успя да ме грабне с нищо(тъкмо когато почнаха да навлизат по-масово у нас) Б3/4, освен може би с огромното вътрешно пространство

Даже аз още си държа Астрата от 91, ама това щото съм мазохист и обичам да ремонтирам

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”