Избор на лек автомобил съвети?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на лек автомобил съвети?
Искам да попитам, какво мислите за този Пасат? Един комшия на етажа, след като видя с к'во се снабдих и за колко пари, реши да си продаде неговата Б4-ка и да си вземе Б5-ца. Спря се на този екземпляр, утре ще ходим да я гледаме, ако му хареса ще я взима. Въпроса ми е, ако някой е ходил да я гледа, моля да сподели мнение. Също така, лятото се предлагаше същата кола за 3999 лв. А сега е 3499 лв.??
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
jorkata944 написа:
Е покажи го тоя екземпляр,нещо линк,туй-онуй.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Хубавите коли не стоят толкоз месеци по автокъщите. 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Като видиш колко му е оглозгана ръчната спирачка, представи си колко е карана! Нали всички знаем, че ръчната спирачка се ползва само при паркиране, и не би трябвало толкова да е износена. Но това не е критерии по-скоро да не вярва в читавите коли :)
п.п Та кой каза, че няма евтини пасати? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11418942738580290
п.п Та кой каза, че няма евтини пасати? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11418942738580290

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
anonym0us написа:п.п Та кой каза, че няма евтини пасати? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11418942738580290
Тоя му го предлагаш за части ли,че нещо.....
Весела Коледа!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте и за много години! :)
Искам да попитам, значи едно приятелче, в понеделник ще си взима книжката, той е на 20 години и няколко месеца, но за сега е събрал само около 3500-4000 лв. за кола. Той като мен, спрял се е на Пасат но Б5 от 97-ма година 110 коня с климатроник. Колата е напълно обслужена, регистрирана + 4 зимни гуми на около 1000 км. Въпроса ми е, заслужава ли си колата тези пари от тази година? Момчето е младо, незнам дали ще му подхожда Пасата, тъй като гледам, че само стари хора карат Пасати напоследък.
Искам да попитам, значи едно приятелче, в понеделник ще си взима книжката, той е на 20 години и няколко месеца, но за сега е събрал само около 3500-4000 лв. за кола. Той като мен, спрял се е на Пасат но Б5 от 97-ма година 110 коня с климатроник. Колата е напълно обслужена, регистрирана + 4 зимни гуми на около 1000 км. Въпроса ми е, заслужава ли си колата тези пари от тази година? Момчето е младо, незнам дали ще му подхожда Пасата, тъй като гледам, че само стари хора карат Пасати напоследък.
-
- Автомобил:
- Двигател:
,,тъй като гледам, че само стари хора карат Пасати напоследък."

-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво да разбирам, че значи "
"?

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Всеки сам си преценява каква кола иска , за какво ще я ползва и дали му трябва комби или не ! Дали си на 20 или 30 год . няма значение каква е колата , щом ми е харесала ще я купя и няма да ме интересува какви хора карат същия модел . Никога не съм делил колите на младежки и пенсионерски .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е седан 110 коня 97-ма година, предлагат му я за 4К , ходихме на място гледахме я запазена е, момчето каза, че само майка му е карала колата. Колата е обслужена по думите на продавача, но ние ще я обслужим за всеки случай на-ново. Искам да попитам, горе-долу какви цени ще дадем за обслужване?
Ролки - цена?
Филтри - цена?
Носачи - цена?
Ремъци - цена? "На всички по-отделно".
Ролки - цена?
Филтри - цена?
Носачи - цена?
Ремъци - цена? "На всички по-отделно".
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Братовчед ми кара такъв Пасат . Първоначалното му обслужване на Филтри , масла , ремъци , ролки и водна помпа му излезе 600 лв. Ако носачите са добре не ги пипайте те няма какво да те плашат не са толкова скъпи вече , а и ако сложиш добра марка забравяш за тях . По отделно цена не мога да ти кажа понеже нещата който ти изброих бяха сменени на веднъж .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да разбираме, че колата си заслужава парите? Единственото нещо което, не ми хареса е на горния ляв носач има една черна гума, там е пукнато съвсем леко "самата гума". Когато я карахме има леко чукане. Кажете, че утре сутринта да знаем какво да правим.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Да не е тази обява
http://www.cars.bg/c995169
Много интересно защо jorkata944 и katiq71 от тази тема пишат от един и същ IP адрес
Предупреждавам ви вкупом, че дублираните акаунти се сдобиват с БАН, а след 100 страници тема вече всяко допълнително мнение ще се счита за спам и също ще води до БАН.

http://www.cars.bg/c995169
Много интересно защо jorkata944 и katiq71 от тази тема пишат от един и същ IP адрес

Предупреждавам ви вкупом, че дублираните акаунти се сдобиват с БАН, а след 100 страници тема вече всяко допълнително мнение ще се счита за спам и също ще води до БАН.

- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
Леле колега
- не я взимай, тоя носач е смазван да не скърца
хахах, а сега сериозно - носача ти е 28 лв !!

хахах, а сега сериозно - носача ти е 28 лв !!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”