ПС Съгласен съм, че от човек е най-добре, но си е и до късмет, кола втора ръка си слагаш главата в торбата

Borislavcho написа:Всичко е до късмет колеги:)Моето Поло е от Горубляне, и излезе читаво!Колата беше карана в Италия, и се наложи като мине зимата да сменя само шарнири и накрайници!Карам вече 3 години без сериозни проблеми.Климатика не съм го зареждал нито един път откакто съм я вземал:)
KirilGeorgiev написа:По добре една седмица в Германия от колкото месеци по сервизи с кола от България Късмет е необходим като пускаш тото за покупка на кола ти трябва акъл и знания
KirilGeorgiev написа:По добре една седмица в Германия от колкото месеци по сервизи с кола от България Късмет е необходим като пускаш тото за покупка на кола ти трябва акъл и знания
ZanderBG написа:Отговорът Германия или Горубляне много зависи от това каква кола се купува - скъпа, средна цена или евтинджос... Според мен за кола под 4-5 хиляди евро не се рентира пътуване и търсене в немско...
Има и трети много добър вариант - да се купи кола карана в БГ, за предпочитане лизингова... Тогава има сервизна история, взима се от собственик, а не от "Горублянски" м****л... и т.н.
toni82 написа:не знам от къде ги взимат нашите джамбази тези коли но тук в италия голф4 бензинов под 2000 евро в интернет няма а дизелите са от 3000 нагоре.нашите купуват или ударени или за основен ремонт.само като гледам на ферибота автовозите какви курници карат-новвнос .моя опит с една италианка закупена от автокъща в пловдив не е за разказване а колата изглеждаше перфектна.не че тук няма добри коли ,има и поддържани и гаражни и на малко километри но жабарите искат за тях пари. моя шеф има ауди а3 спортбек 2007 и е само на 35000км но струва 9 бона в евро.нашите джамбази тук купуват само боклуците до 1000 евро с прехвърлянето,направете си сметка за какво иде реч.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: MMM1 и 46 госта