Избор на седан или комби до 2400лв. - избрана!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на седан или комби до 2400лв. - избрана!
За газта и отлагането - моето мнение е такова - с отлагането само губиш - както вече казах - над 100лв на 1000км. Ако никога нямаш намерение да караш на газ е различно. Но иначе са пари хвърлени на вятъра - тези, които ще даваш за разликата в цената между газ и бензин. Даже и да си затруднен финансово, сам можеш да сметнеш как е по-изгодно - ако минаваш около 20000км годишно, което за мен е нормално за човек, който не пътува много, но си ползва колата ежедневно ... това са около 1700км месечно. При разлика в цената от 1.30 за литър в момента и среден разход 9/100 бензин, това са около 150 литра месечно или около 200лв месечно.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Re: Избор на седан или комби до 2400лв. - избрана!
Един съвет и от мен относно газта
Преди години и аз исках да сложа ГИ на един Б4, но нямах пари(1100лв) на куп, а и тогава пътувах често до Свищов, ама като се замислих и изчислих че икономията от газта ще ми изплаща ГИ-то, та отидох в сервиза и взех едно Ловато чрез лизинг, което изплатих за 1 година по 100-110лв. на месец
Няма да смятам и аз, колегата над мен го е изчислил
Преди години и аз исках да сложа ГИ на един Б4, но нямах пари(1100лв) на куп, а и тогава пътувах често до Свищов, ама като се замислих и изчислих че икономията от газта ще ми изплаща ГИ-то, та отидох в сервиза и взех едно Ловато чрез лизинг, което изплатих за 1 година по 100-110лв. на месец
Няма да смятам и аз, колегата над мен го е изчислил
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”