:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Избор на лек автомобил съвети?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
katiq71
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на лек автомобил съвети?

Мнениеот katiq71 » Нед 04 яну 2015 15:13

Vlad777 написа:Да не е тази обява :mhihi
http://www.cars.bg/c995169

Много интересно защо jorkata944 и katiq71 от тази тема пишат от един и същ IP адрес :mhihi :mhihi

Предупреждавам ви вкупом, че дублираните акаунти се сдобиват с БАН, а след 100 страници тема вече всяко допълнително мнение ще се счита за спам и също ще води до БАН. icon_idea

Защото това е колегата, които ми препоръча да пиша тук!

Също така, работим в един и същ офис, естествено, че ще пишем от едно и също ИП ;)

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Нед 04 яну 2015 15:32

Ехаааа

И какъв е този офис, в който работите и пишете по форумите в почивните дни в 23:45 ч.? :mhihi

Все пак - покажете му на "колегата" темата, където вече има 10 страници по темата - няма нужда да си прави труда да пише и тук и да превръща темите в чат.

Считайте това предупреждение за последен жълт картон "и за двамата" след който следва червен :wink

Потребителски аватар
$100
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот $100 » Нед 04 яну 2015 18:57

Vlad, отново се изявяваш като цербер. Мисля, че все още има регионални мрежи с вътрешни (нереални IP-та) и съответно може цял квартал/село да излиза с еднакво IP. Какво трябва да правят - да не ползват форума или да имат общ потребител?

katiq71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katiq71 » Нед 04 яну 2015 19:18

Vlad777 написа:Ехаааа

И какъв е този офис, в който работите и пишете по форумите в почивните дни в 23:45 ч.? :mhihi

Все пак - покажете му на "колегата" темата, където вече има 10 страници по темата - няма нужда да си прави труда да пише и тук и да превръща темите в чат.

Считайте това предупреждение за последен жълт картон "и за двамата" след който следва червен :wink

Имах впредив, че пишем от един и същ компютър, когато бяхме в офиса. Иначе аз в момента си пиша от нас "моята къща" , иначе сме от един и същ окръг. Но живеем на различни адреси, не обвинявай без да си запознат с ситуацията. Той живее на почти 1 км от мен, как ще пишем от едно и същи ИП, всъщност какво е ИП?

Потребителски аватар
bahyr
Автомобил: LEON ST
Двигател: CXSA

Мнениеот bahyr » Нед 04 яну 2015 19:44

katiq71 написа:Също така, работим в един и същ офис, естествено, че ще пишем от едно и също ИП ;)

katiq71 написа:... всъщност какво е ИП?

Сори за офа но напоследък се появяват едни такива безсмислени теми или се повдигат стари с нови такива въпроси.
То не бяха куфарче с инструменти за мъжът ми, нова кола за мъжът ми,за един авер..
Имаше един симпатяга навремето Роси :stumm
Може да пиша и пълни глупости за което се извинявам ама :mhihi

katiq71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katiq71 » Нед 04 яну 2015 20:02

Написах каквото написа по-горе момчето, но всъщност незнам какво е "ИП" , написах го просто така, но ще разбера какво е, тогава ще се агументирам. Но щом е проблем, няма да пиша. Сложете ми това нещо "БАН".

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Нед 04 яну 2015 20:06

$100 написа:Vlad, отново се изявяваш като цербер.

Ти нещо имаш ли да казваш или просто така да напишеш нещо? В този форум съм вече повече от 10 години и ПОВЯРВАЙ МИ мога да различа кога има странни съвпадения и кога съвпадението е резултат от ползване на едн и съща мрежа. В случая и двамата потребители са писали и от други IP адреси, но видиш ли точно един определен съвпада, който уж бил в офиса, пък се оказва, че е писано от него в полунощ на 1ви януари.

Почешете си още малко пръстите - утре е понеделник и всички безсмислени мнения, дублирани въпроси и като цяло СПАМ ще заминат безвъзвратно и темите ще бъдат разчистени.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 04 яну 2015 20:14

Когато пишещият не е особено умен, разбираш дублирания акаунт по маниера на писане. Понякога и по nik-а - вово, голф, берба... http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=122088&start=45

katiq71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katiq71 » Нед 04 яну 2015 20:28

Vlad777 написа:
$100 написа:Vlad, отново се изявяваш като цербер.

Ти нещо имаш ли да казваш или просто така да напишеш нещо? В този форум съм вече повече от 10 години и ПОВЯРВАЙ МИ мога да различа кога има странни съвпадения и кога съвпадението е резултат от ползване на едн и съща мрежа. В случая и двамата потребители са писали и от други IP адреси, но видиш ли точно един определен съвпада, който уж бил в офиса, пък се оказва, че е писано от него в полунощ на 1ви януари.

Почешете си още малко пръстите - утре е понеделник и всички безсмислени мнения, дублирани въпроси и като цяло СПАМ ще заминат безвъзвратно и темите ще бъдат разчистени.

Явно нищо не разбираш, но не ми пука. Нито ме познаваш, нито нищо. Но най-важното е научи са да пишеш!

Росен2
Автомобил: Golf III
Двигател: AAM 1996

Мнениеот Росен2 » Нед 04 яну 2015 20:31

Ако колта е за младо момче ,ергенче,аз препоръчвам някоя двуврата бензинка.

ruslanmilev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ruslanmilev » Нед 04 яну 2015 21:46

А аз Смит и Уесън.Що ги търпиш още ?

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”