Вълчан написа:Ами те отдавна си работят заедно...еднакви табла..двигатели..окачване...
Да де, ама аз досега не съм видял Ксара на която да пише Пежо.

Ето за младия колега поредното предложение от мен - Мазда 626.

Вълчан написа:Ами те отдавна си работят заедно...еднакви табла..двигатели..окачване...
stoyan0304 написа:и аз уж за на далавера направих бартер Сеат толедо за пасата б3 ама за няма и 1 година пасата ми е седнал на 2600 лева. Имай предвид без да има покупка при това - беше чист бартер само всеки си пое прехвърлянето на колата при нотариуса и после регистрациите в кат и другите глупости. Аз дадох кола със здрав двигател и поизгнило купе и взех кола със здраво купе и множество кусури и ремонти по двигателя. Днес ми създаде пореден разход - изгоря ми бензиновата помпа и отидоха пак пари и там. Затова другия път дизел. Дет се мъчих дадявола то накрая се оказа, че той
мене. Ама такъв е живота шибан. Дето викат повечето колеги всичко е на късмет.
predat0r написа:http://www.cars.bg/c855788
piter_96 написа:Не знам вече, почвам да се отчайвам. Тази мазда предложена от колегата Вълчан ми хареса и на мен, ама климатика не е зареден, ми ако има теч от някъде, пък и номерата не са пловдивски, ще стъпи 3 бона, а аз имам 2500 в плика. Направо вече ... Постоянно кисна в cars-a и файда ..
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 85 госта