Не, просто сравнявамMasserati написа:batmilko написа:Като екстри - ами при ксантията си се води нормално оборудване, това дето при голфа е екстра![]()
Тц тц забрай от де си тръгнал........Както казват хората Порснаше пилце ,пое..ше квачке.........

batmilko написа:Не, просто сравнявамMasserati написа:batmilko написа:Като екстри - ами при ксантията си се води нормално оборудване, това дето при голфа е екстра![]()
Тц тц забрай от де си тръгнал........Както казват хората Порснаше пилце ,пое..ше квачке.........
zfa159 написа:Общо взето читава Ксантия от 98-99 стъпва около 6000лв пазарна цена в момента.
muns61 написа:Всички мои познати, които имаха Ксантия, не искат да чуят повече за Ситроен! Аз ги харесвам, винаги има нещо за правене по тях.
Dead man написа:muns61 написа:Всички мои познати, които имаха Ксантия, не искат да чуят повече за Ситроен! Аз ги харесвам, винаги има нещо за правене по тях.
А по VW няма ? хахх х
Говориш,ама..Това си чул..Нито си имал,нито си поддържал ти....![]()
Dead man написа:muns61 написа:Всички мои познати, които имаха Ксантия, не искат да чуят повече за Ситроен! Аз ги харесвам, винаги има нещо за правене по тях.
А по VW няма ? хахх х
Говориш,ама..Това си чул..Нито си имал,нито си поддържал ти....![]()
Имам познат с 406 пак 1.9 ТД-колата е чук.
Кара я доста,над 180 000 е минал с нея и вече е на над 400 000 км. Окачването е бетон,ако нещо се скапе-не е скъпо,за разлика от "марката"...
Взимай смело Цитрона и не му мисли...
Но задължително мини да я види клубния майстор на форума на Ситроен !!!!![]()
![]()
stefan4o написа:Това е все едно да питаш защо телевизор НЕО е по-евтин от Сони. Смятам можеш да си отговориш сам. Цената, особено на автомобилите втора ръка, е един доста добър показател коя кола е "читава" и "доказала се с времето".Според мен, разбира се.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Mr.Be и 58 госта