ChimeyJimmey написа:Извинявам се, че използвам същата тема, но какво е мнението ви за този автомобил, колеги? Заслужава ли си цената?
Предварително благодаря!
12000лв за бензин 75кс автомат....

ChimeyJimmey написа:Извинявам се, че използвам същата тема, но какво е мнението ви за този автомобил, колеги? Заслужава ли си цената?
Предварително благодаря!
steli написа:След около 25000км навъртени с микрата
kr0tal написа:Колеги, това , че карате VW значи ли , че трябва да отричате всичко останало? Особено япоснки автомобили ... за Поло-то мога да кажа само хубави думи. Карах такова дизлече 2 години и бях много доволен. Сега обаче и аз минах на японче - Мистубиши Колт. Изпадна ми на промоция ново, пак дизел - 95к.с.
Още нямам наблюдения над здравината, понеже съм и навъртял едва 5000км. Всички обаче знаем с какво са известни японските явтомобили и то не случайно - скъпи части, но за сметка на това здрави. Моят съвет към колегата е да сравни двете коли и да вземе тази , която е в по-добро техническо състояние. Предубедеността към марката може само да му попречи на правилния избор.
stannii написа: защото решението вече е взето, ще се търси Микра. Жената е непреклонна
Микра 2000год с куц 1.5д моторmartineli написа:1.5дци ли?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Xazara и 33 госта