Заслужава ли си VW polo 1.4 16V DOHC мотор.
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
Re: Заслужава ли си VW polo 1.4 16V DOHC мотор.
Кола и жена са до късмет
стига с тез вапроси тва хубаво ли онова хубаво ли е.

-
- Автомобил:
- Двигател:
то така извадено от контекста е грозно да знаеш.
както сам виждаш сръвнявам 60 и 90кс и много ясно,че ще напиша"по-мощтна".
аз не мога да разбера защо въобще пишат някои хора.
да помогнат с опита си или да се заяждат.
няма значение,важното е че колегат доби някаква представа за този мотор и мисля,че е хубаво че се интересува.
пс:аз така на времето
-човека ми вика моно и е супер за газ
-аз викам-взимам я
и после-ма то било пълна с пластмасови колектори
уеее,ще кажа на мама
хаххахах
както сам виждаш сръвнявам 60 и 90кс и много ясно,че ще напиша"по-мощтна".
аз не мога да разбера защо въобще пишат някои хора.
да помогнат с опита си или да се заяждат.
няма значение,важното е че колегат доби някаква представа за този мотор и мисля,че е хубаво че се интересува.
пс:аз така на времето
-човека ми вика моно и е супер за газ
-аз викам-взимам я
и после-ма то било пълна с пластмасови колектори
уеее,ще кажа на мама
хаххахах

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Колеги имам такова поло и мога да ви кажа че сам много доволен вярно е че смених дрйосел още като го купих но от тогава само сипвам бенз и му давам яко ръчка
Върви като за последно
А колкото до това че се чупели има шофиори и шофиори така че не слагаите сички поло-та под 1 знаменател зависи от ваз как го карате и колко го пазите !!! 

- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Колега, не се занимавай с тия бензинки тука ми вземи си купи едно AEF'че
п.п. Леле сега какви оплювки ме чакат сигурно

п.п. Леле сега какви оплювки ме чакат сигурно

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също съм много доволен от колата. Всичко е късмет. Разхода е 10/100 градско. Извън градско си пада доста. Но съм забелязъл, че и 1.0 двигател пак ще сипваш 9 10/100.
- zografski
Точно така колега правилно си забелязал
наиснита 1.0 харчи колкото 1.4 16 V 

- yokozunata
- Автомобил:
- Двигател:
Точно тез двувалки почват едно след друго: дросели сервота бубини лайна едно друго трето пето не си е работа 
за 1.4 SOHC-то нямам впечатления, ма сигирно ще е същия боклук нали е VW

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Доколкото разбирам човека пита за така нареченото "полицейско поло".По принцип съм тъп голфаджия,но имам наблюдения върху бройка от тази кола.Конкретно беше на СоД СдвР район ж.к. Надежда 5.Тея момчета живееха в тая кола,юркаха я на син буркан студена,нямаха потегляне без пилеж и изправяне на задни гуми.И така почти 4 години,вярно разтропа се,гърнетата си еб*ха мамата но пак вървеше като луда и така и не успяха да я убият.Дали е поддържана през тоя период?Сами си отговорете.
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
yokozunata написа:Точно тез двувалки почват едно след друго: дросели сервота бубини лайна едно друго трето пето не си е работа
Добре де дросела кво му се чупи може ли да ми обесниш, бубина това си е консуматив (не само на поло се прецаква...ами на повечето автомобили).Абе ей като некарате тези коли защо пишете мнения много неми е ясно..Че твой познат имал проблем с точно тези изброените айде вече всички го имат това и е проблем! Че на някой друг еди кво му се счупило.. айде всички им се чупи това.Ми карайте на умирачка неподдържайте и после ревете.И като несте компетентни по една тема недейте писа глупости.Скорости се преебали (ми като карат без масло не се преебат ми незнам какво..).Сори за тона колега ама неиздържах.
- zografski
Като доволен притежател на поло даже не мисля да коментирам хора които обсъждат по това кой кво имал и кво му се счупило. Когато си земе поло и му се счупат сичките тези неща тогава бих приел коментара 

- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
За коментара над мен:
Колега имам поло с 1.4 16v двигател от 2 години и повярвай ми всички от тези работи изброени по-горе съм го сменял като дросела ми е чисто нов и съм адски доволен от него; а в допълнение на това 2 пъти правих ремонт на скоростна кутия като и 2та ремонта ми излезнаха 1500лв... а и моторче на чистачките сменях 1 път и след това ремонтирах новото още 1 път...
И като след тия работи прибавим и разхода който при мен на газ не пада под 12, а през зимата си е 14 бих казал,че не съм оцелил на кола. Но аз определено се радвам,че съм собственик на ФВ и си го карам с голям кеф полото. а за нещата ,които написах по-горе: просто исках да покажа на колегата,че си има полота на който всичко това може да им се счупи и всичко си е до избор... аз като го купувахме се хванах за 1 двувратка 1.4 60кс. ама наще настояха да е 4тиривратка та взехме това
Такъв ми бил късмета, но не съжалявам защото колата е наистина страшно агресивна и приятна за каране,е агресивността излиза скъпо, но все пак ...
Колега имам поло с 1.4 16v двигател от 2 години и повярвай ми всички от тези работи изброени по-горе съм го сменял като дросела ми е чисто нов и съм адски доволен от него; а в допълнение на това 2 пъти правих ремонт на скоростна кутия като и 2та ремонта ми излезнаха 1500лв... а и моторче на чистачките сменях 1 път и след това ремонтирах новото още 1 път...
И като след тия работи прибавим и разхода който при мен на газ не пада под 12, а през зимата си е 14 бих казал,че не съм оцелил на кола. Но аз определено се радвам,че съм собственик на ФВ и си го карам с голям кеф полото. а за нещата ,които написах по-горе: просто исках да покажа на колегата,че си има полота на който всичко това може да им се счупи и всичко си е до избор... аз като го купувахме се хванах за 1 двувратка 1.4 60кс. ама наще настояха да е 4тиривратка та взехме това

- zografski
Като не знаеш как да сменяш скорости, ще правиш ремонт сигурно още 10 пати. Аз мойто поло също го имам близо год. и половина и от тези неща само дриосел сам сменил!!! Това че при теб се чупат при др. не замисли се над това как се грижиш ти за колата си, а не да ми пишеш коментари. 

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
zografski написа:Като не знаеш как да сменяш скорости, ще правиш ремонт сигурно още 10 пати. Аз мойто поло също го имам близо год. и половина и от тези неща само дриосел сам сменил!!! Това че при теб се чупат при др. не замисли се над това как се грижиш ти за колата си, а не да ми пишеш коментари.
А ти смени ли маслото на кутията, че си се засили толкоз

Аз лично не се сещам за 16-ка с читава кутия, тука 90% от хората са патили.
Иначе количката е 6, ама можеше 1 идея повечко да върви
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моята 16в е с читава кутия
И досега единственият сериозен ремонт на колата е дросела,а е на 172000км,иначе масла,ремъци,филтри,накладки и бензин(на богато
) и никакви грижи.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”