Като ти е скапан В5-ака, скачай на СУБАРУ. Не очаквай нисък разход и поддръжка...

Sergio написа:kiki1 написа:Колега,това не е нормално да сменяш толкова често.Казват ,че замине ли един два носача е добре да се сменят всички на куп,а и като се сменят е важно когато се стягат самите носачи,гумите да са опряли в земята.В Ауди форума има един пич ,който продава немски на добри цени около 400-500 лв и отзивите са ,че изкарват по 30-40х.км. без проблем
Можеш ли да му намериш контактите или поне nick name във форума.
velinsl написа:Пасат Б3/4. Рядко ще правиш носачи. И трябва доста ремонти за да те докара до фалит.
Стига бе колеги, като си свикнал на що годе модерна кола с всичките й плюсове и изведнъж да се върнеш 10-15г назад в техниката... ми не става просто, не е приятно!!
hooligan_sk написа:velinsl написа:Пасат Б3/4. Рядко ще правиш носачи. И трябва доста ремонти за да те докара до фалит.
Стига бе колеги, като си свикнал на що годе модерна кола с всичките й плюсове и изведнъж да се върнеш 10-15г назад в техниката... ми не става просто, не е приятно!!
По темата: хонда си имат един сервиз на Омбре за цяла София и тва е що годе единственото място където няма да те съсипят(разбират от хонди). Субаро си няма и толкова, ако трябва ремонт господ да ти е на помощ!! А на стара кола върви разправяй че няма да има ремонти понеже била "японка".. В тоя ред на мисли мога да ти препоръчам Авенсис 2000-2001г. Малко по-спартанска идва от пасата но пък е корава, може да се поддържа и има приличен турбо дизел... но пък всъщност е супер спартанска вътреЗнаеш ли кво що не вземеш един голф4 да приключиш с ремонтите и да си караш пак хубавия мотор
kiki1 написа:Колега,според мен истината е в братчеда на твоя пасатчо - ауди и то кВатроТам със сигурност няма скърцане,зимата щом си в планината я забравяш като проблем,но си остава проблема с носачите,които според мен не е голям
Sergio написа:kiki1 написа:Колега,според мен истината е в братчеда на твоя пасатчо - ауди и то кВатроТам със сигурност няма скърцане,зимата щом си в планината я забравяш като проблем,но си остава проблема с носачите,които според мен не е голям
Има го като вариант, но и предното вървиГелдам А6 до 97 год. с АЕЛ мотор 2.5 тди 143 кончета 4x4 поне са по здрави от останалите. Ама силно се съмнявам че има запазен екземпляр, затова съм се насочил към по нови автомобили.Карат ги яката, и ремонтите аз трябва да му ги права после.... затова гледам нещо по ново и да не са го карали дюшманската
поне в начален период да не права ремонти
ама стара кола без ремонт няма. Ще видим ровя се из нета.
Целта ми е да направя бартер и макс. да доплащам 500лв, къде сега ще се занимавам да продавам пасатора та да си търся нещо друго.... Пък ако не стане здраве да е....
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта