Като се абстрахираме от марките, моето мнение е, че голфа е на вид по-мъжка кола, по-спартански на вид, вози по-стегнато (следователно друса повече) и по-лесно се разглобява (

tisho_psg написа:kocho_pushacha написа:интерестни въпроси се пускат в VW форума, що не питате и в пежо форума да видим кво ще кажат те
Тези "сравнителни тестове" тук май са на мода![]()
![]()
H2O написа:И двете са един от дол дренки!Търси аналогови модели.Бензинови.Иначе ти трябва голям късмет...
myrshavija написа:H2O написа:И двете са един от дол дренки!Търси аналогови модели.Бензинови.Иначе ти трябва голям късмет...
Ако ще се избира между аналогови и цифрови, аз препоръчвам аналогови.
По темата - скоро карах Сивик 1.5 втек, мога да сравня с Г4 1.6 - голфа е каруца и като возия и като вървеж, а е и по-скъп. Знам, че питаш за дизел, но все пак си помисли!
myrshavija написа:H2O написа:И двете са един от дол дренки!Търси аналогови модели.Бензинови.Иначе ти трябва голям късмет...
Ако ще се избира между аналогови и цифрови, аз препоръчвам аналогови.
По темата - скоро карах Сивик 1.5 втек, мога да сравня с Г4 1.6 - голфа е каруца и като возия и като вървеж, а е и по-скъп. Знам, че питаш за дизел, но все пак си помисли!
Бай Семо написа:Земай голфа и не се чуди.Точно вчера ме одари един 307 дати кажа ли моята джета е цвете след удата сравнение с 307-ка.Оня ме накова челно в страничната колонка и се разпиляха пластмасите му в радиос на 500 метра...Извинявай ама ако си купиш Пежо ще те помоля да помислиш сериозно над сигурноста си вътре!
tisho_psg написа:Бай Семо написа:Земай голфа и не се чуди.Точно вчера ме одари един 307 дати кажа ли моята джета е цвете след удата сравнение с 307-ка.Оня ме накова челно в страничната колонка и се разпиляха пластмасите му в радиос на 500 метра...Извинявай ама ако си купиш Пежо ще те помоля да помислиш сериозно над сигурноста си вътре!
Колега,твоята джета ако е 87-ми набор,може само да си мечтаеш за сигурноста която осигурява на пътниците 307-цата.Все пак техниката напредна и 307 е сравнително нов модел.
И коя от двете коли летеше ниско над земята,та чак на 500 метра са летяли пластмасите?
Бай Семо написа:tisho_psg написа:Бай Семо написа:Земай голфа и не се чуди.Точно вчера ме одари един 307 дати кажа ли моята джета е цвете след удата сравнение с 307-ка.Оня ме накова челно в страничната колонка и се разпиляха пластмасите му в радиос на 500 метра...Извинявай ама ако си купиш Пежо ще те помоля да помислиш сериозно над сигурноста си вътре!
Колега,твоята джета ако е 87-ми набор,може само да си мечтаеш за сигурноста която осигурява на пътниците 307-цата.Все пак техниката напредна и 307 е сравнително нов модел.
И коя от двете коли летеше ниско над земята,та чак на 500 метра са летяли пластмасите?
купи си 307 и дан забравиш да си купих и една " бака " гипс и марли !
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: goppa и 40 госта