Koksan написа:djshomi написа:И двата варянта на полата са кофти от към скорости че са им консуматив и струват цифра пара.Винтилката е скъпа за подръжка . Дизела маи си е с нормален съединител не денферен така че там не са 800 лв а 200 примерно.Ако си търсиш кола с която да изпреварваш нормално и тънка за подръжка си вземи Голф това е моя съвет .
Иначе към колегата с дизела 4.5 по 2,30 =10 и малко я сметни 6 по 1,30 =8 и сутрин като слезна долу и паля ,а дизела си е нож с две остриета може и да не запали ако двигателя си е ок то вземе че замръзне нафтата от качествени горива.
Но всеки сам си преценява какво търси от един автомобил.
Ти какво караш, че "ТОЛКОВА" ги разбираш нещата?!
На 16V изобщо не са му скъпи частите съпоставени с другите, а за дизела ... чул не дочул братко .....
аман от Spam-ъри
Днеска купих дискове Brembo 256мм вентилирани + накладки Textar за =135лв. Масло Total 10W40, маслен, въздушен филтър= 90лв. Шарнир и накрайник външен = 80лв за двете страни.Комплект съединител Закс =220лв. Айде направете сметка дали не е евтинио... (това са цени с 25-30% отстъпки).Скоростите ми почнаха да вият но една смяна на лагерите ще ми излезне 250лв и ще е като нова кутията, а голфа цените са същите даже за някой части и по-скъпи.Ауто+, Косер, и Даскалов кар от тези магазини си купувам и съм доволен...