как да разбера дали е с ролки на кобилиците ?! 2003 год. е пасата!
Какви трябва да са буквите на двигателя?
Относно това къде се намира филтъра за картерните газове ! разбрах! до масленият филтър ,между двата блока! интересно ,е че не препоръчват да се сменя ( в Англия във фолксваген сервиз ) тук цената му е 130 лв. ,а на острова 115 паунда!!!

Мнение 2.5TDi 180к.с.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: Мнение 2.5TDi 180к.с.
Пффффф хич не му се чуди на тоя звяр.Изобщо,дори и да ремонтираш нещо.Двигателя който е 180 коня фабрично е усъвършенствания вариант на 150 коньовия,който му викат мъртвородения.Имал разни проблеми с кобилиците и валовете.Колега ти е дал инфо за двигателите от ауди форума.Този е чук и все пак,ако е омондарен ще си личи,но щом казваш,че е в такова състояние
хапи и не се замисляй.Кола от каране не се плаши,а от мондарлък.Каква цена ти предлагат ако не е тайна ?

- hoodlum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BDH e мотора! това е по-добре нали ?
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
По-добре е, аз лично съм с BAU, но това не му е попречило да счупи една кобилица, въпреки че е с ролка
Ако ти харесва автомобила и не си предубеден за него не би трябвало да има проблеми. Погледни обаче поне как са му дюзите, управлението на турбото и такива общи нещица, че една дюза е 600 лева, а умната е 1000.

- hoodlum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за предубеден не съм ,не ме стряска разхода за гориво и подръжка ,просто бях решил следващата ми кола да е седан ,а пак комби ми застава . . .само на ванове и на комбита ми върви явно 

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
И на мен ми се смеят, че съм с комби, но като тръгнеме 5 човека нанякъде ме питат дали ще ходиме с моята кола, че няма къде да се събере багажа 

hoodlum написа:за предубеден не съм ,не ме стряска разхода за гориво и подръжка ,просто бях решил следващата ми кола да е седан ,а пак комби ми застава . . .само на ванове и на комбита ми върви явно
Спокойно, и аз бях така. В крайна сметка ми застана комби и го прежалих, в момента изобщо не съжалявам. Така че давай смело

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
За комби,още повече 4х4,още повече пасат хайлайн никога няма да съжаляваш.Ще се биеш по главата после,защо изобщо си се чудил да го вземаш,а не си го взел веднага.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колата е супер,ако си се навил взимаи и слагаи само хубажи масла,4е тия мотори са доста капризни,ако се излигавиш ще ти го върнат тъпкано.
dancing_niki написа:По-добре е, аз лично съм с BAU, но това не му е попречило да счупи една кобилица, въпреки че е с ролка :) Ако ти харесва автомобила и не си предубеден за него не би трябвало да има проблеми. Погледни обаче поне как са му дюзите, управлението на турбото и такива общи нещица, че една дюза е 600 лева, а умната е 1000.
Кажи ми понеже и аз карам същият пасат 2,5-180к.с ,със същият код на двигателя и аз имим идна счупена кобилица ама си карам така и нямам никакви грижи,колата си върви перфектно , ти как реши проблема с твоята кобилица?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”