Колеги дайте мнение, харесал съм 4 обяви на Пассат Б5.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги дайте мнение, харесал съм 4 обяви на Пассат Б5.

Мнениеот stoi4o.d » Нед 24 апр 2011 22:18

Аз Пасат бих си взел само комби дизел :beer иначе да си джъткам на бензинец с Голфу по-добре :banana

BG_POLICE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BG_POLICE » Нед 24 апр 2011 22:29

Аз бих погледнал 1.8Т! Ако имаш приятел да го закачиш да видиш как му е турбото, което му е най-голямата болка!
Оттам нататък един чип + ГИ добра настройа и си ти :да: Гори колкото 1.8, а чипнат и на газ направо цепи мрака mhihi

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Пон 25 апр 2011 1:56

Колеги ето още два дето ми харесаха:
1. http://www.cars.bg/u337629 Изглежда мн запазен и ми е близо
2. http://www.car24.bg/11288507746934480 също добре изглеждащ

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Пон 25 апр 2011 7:18

Всъщност ти ги харесваш по цена нали колега ? Не виждам по какво друго би могъл да ги харесаш.Така по интернет нестава, иска ходене и гледане :)

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Пон 25 апр 2011 9:06

Peteff написа:Всъщност ти ги харесваш по цена нали колега ? Не виждам по какво друго би могъл да ги харесаш.Така по интернет нестава, иска ходене и гледане :)
Разбира се че не колега, мога да дам като цена около 5400лв, просто в момента набелязвам до тези пари възможно по запазеното, после следва гледането. :) За момента май печеливши за гледане са тези двата + още един от Пловдивска област, с. Труд.

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Пон 25 апр 2011 10:02

от тези двата пак бих отишъл да видя втория не задруго ами заради малко по хубавия интериор ;)

+ това е с лята джанта :)

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 25 апр 2011 13:51

Peteff написа:от тези двата пак бих отишъл да видя втория не задруго ами заради малко по хубавия интериор ;)
+ това е с лята джанта :)

И на мен комбито ми харесва повече.

Потребителски аватар
ilia_d008
Автомобил: VW Golf III GTI
Двигател: ABF 1995

Мнениеот ilia_d008 » Пон 25 апр 2011 14:59

Такъв Пасат по ми харесва комби,но не бих погледнал нито един от тези които си показал!Извади още някои лев и си вземи по читава кола,поне имаш голям избор такива Пасати много!

Потребителски аватар
plamenpet81
Автомобил: Vento
Двигател: ABS

Мнениеот plamenpet81 » Пон 25 апр 2011 15:29

Колега този втория мисля че пишеше че е е в Дупница.В ония край само измамници на коли има,нищо против хората но славата там им се носи в цяла България,един познат преди време си взе такъв пасат от Дупница и направи около една година.Преди две седмици се видяхме и ми каза че сега му трябвали доста пари понеже имал да сменя едва ли не всичко по цялата предница.Всеки сам си преценява според джоба дали може да си позволи такава кола и най вече дали ще може да и насмогне на разходите.А за този двигател ти трябва задължително газов инжекцион.Това преди време ме спря да си купя пасат 5 или 5.5.Като се поразрових малко и най вече като попитах разни познати и малко или много ме разубедиха.За това взех Вентото което брат ми караше по простата причина че е доста запазено и до ден днешен е така.Евтино за подръжка и откъм газифициране няма никакъв проблем.Карам само на бензин.Гас не обичам и не карам чак толкова много че да ми се отразява на финансите.Той понеже е семеен човек с две деца му трябваше голям автомобил и си взе пасат 4 комби1.8,90,моно.Обикновен двигател и няма никакви грижи за сега.Аз съм със същия двигател,обаче едно съм разбрал че колата е като бездънна яма наливаш пари караш я известно време.А колкото до това че беше писал че си я пазиш е добре,но като знам че и аз съм такъв и си я пазя,но с нашите пътища колкото и да пази човек все се развалят,ама който иска прави който не му се дават пари нищо не прави по нея и я кара докато се разпадне и накрая или я продава или на Белканто.Последно време много ме дразнят хора който ми карат хора със износени гуми,за мен най важното нещо на една кола са гумите и спирачките.

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Пон 25 апр 2011 17:25

Пак "избОчиха" състезателите в тази тема.От колите, които колегата е предложил аз никоя не харесах и то само заради външното им състояние.Препоръчвам ти да си вземеш кола с запазен интериор, а дали ще е 1,2 или 3 литра се загледай в голямата преграда на портфейла си.

Потребителски аватар
ivan_nenchev
Автомобил: Pasat B4
Двигател: 1Z 1994

Мнениеот ivan_nenchev » Пон 25 апр 2011 17:32

http://plamauto.mobile.bg/ колега в тази автокъща има един червен това е твоита кола пробвал съм го лично аски мн ми хареса но паричките недостигнаха

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Пон 25 апр 2011 21:43

Колеги, има ли някой от Дупница да помогне с огледа на втория пассат? Много ще бъда благодарен ако някой помогне с един бърз огледа да каже дали си заслужава да ходя до там :)
Ето за този става дума, че почвам пак работа от утре и нямам изобщо как да отида да го видя тия дни, не мога да отсъствам от работа за да си изгубя времето за кола която изобщо не си заслужава да се огледа :cry:
http://www.car24.bg/11288507746934480

Потребителски аватар
ilia_d008
Автомобил: VW Golf III GTI
Двигател: ABF 1995

Мнениеот ilia_d008 » Пон 25 апр 2011 21:53

Боре ако си го харесал на обява иди на място и го виж лично!Не чакаи следващите почивни дни че до тогава може и да го няма вече!

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Пон 25 апр 2011 22:00

plamenpet81 написа:Колега този втория мисля че пишеше че е е в Дупница.В ония край само измамници на коли има......

Колега моя ПАСКО си го купих от Дупница преди 2 години...никакви проблеми и ядове

Знам че има много "излекувани" коли,преди да ги пуснат по автокъщите в Горубляне и Дупница.

Не слагай обаче всички под общ знаменател,има и честни хора в този бизнес,които си държат на реномето.

А колега що се отнася за тея пасати и огледа от друг човек малко съм скиптичен.

Сложи 30 лева газ на рендето,качи поне още двама човека с теб и някои който е карал такъв автомобил,за да има база за сравнение.
Обикаляйте и гледайте иначе така кола хубава няма да намериш.
И ако си забелязъл хубавите коли дори и да са стари си държат цената висока. :beer

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Пон 25 апр 2011 22:04

Личка тези 4-5 дни няма да мога изобщо. Ще видя след това как ще е, но трябва да продам и на първо време Реното, основните пари ще са от него, все пак да се надявам да е скоро :cry:
ПС: Обърнах внимание, тези километражи с белите стрелки как светят, не светят ли в зелено и как по точно, всяка цифра по цифра ли, снимката е от пассат уж 1999г. ето го и него: http://www.mobile.bg/11303325917242163 :roll:

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”