BMW Vs VW
Re: BMW Vs VW
Колега, ако можеш да си позволиш БМВ, взимай, но купе и с повечко коне, като ще е гарга(БМВ), да е рошава! Карал съм и Голф и БМВ, Баварката е в пъти по удобна за каране, нямам предвид двигателите, а самото купе вътре, с класи над Голфа е! Нищо лично към голфаджиите, ама Е36 Купе има по добра визия!
много трудно ще бъде намирането на свястна и здрава кола от изброените
Голф '97 ABS ми се струва, че излиза доста рядко, повечето са AFT
a това БМВ от '92, досега ще е минало през 20 роми
Голф '97 ABS ми се струва, че излиза доста рядко, повечето са AFT
a това БМВ от '92, досега ще е минало през 20 роми

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Кат ги видя с тия шерени стопове и с тея кюнци изотзад и ми иде да си пригреза вените,честно
Колега сега честно,харесвалити тоя голф накичен кат сергия,ти кола ли си търсиш или шерено магаренци
О тия два шрота BMW-то изглежда по-добре

Колега сега честно,харесвалити тоя голф накичен кат сергия,ти кола ли си търсиш или шерено магаренци

О тия два шрота BMW-то изглежда по-добре

И аз мислех да го напиша това, ужасТ
, верно ли има хора да им харесват тия стопове, от тези две обяви определено БМВ - то има по добра визия!

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен ги зарежи тея оферти и се огледай за нещо, което е с оригинален вид - джанти, брони, фарове,стопове,ауспух и т.н. и т.н... Успех!
-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
а защо не се огледаш за някоя голфара TDI 90 коня хем са икономични хем ако решиш да я подсилиш не отнема много труд и средства 

- qm_parket
- Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
- Двигател: D40
Не говоря за това как изглеждат в момента въпросните коли. Говоря за това колко ще ми струват. Защото съм студент, а не ми се иска да влагам постоянно.
Ако имате парите и сте се спрели на тез двете, коя бихте избрали ?

qm_parket написа:Не говоря за това как изглеждат в момента въпросните коли. Говоря за това колко ще ми струват. Защото съм студент, а не ми се иска да влагам постоянно.![]()
Ако имам парите, но не съм сигурен, че имам пари за поддръжката, бих взел Голфа, ако знам че ще мога да поддържам БМВ, бих взел него!
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това с поддръжката е много мъгливо според мен.Може Голфа да има по-евтина поддръжка, но ако е в по-лоша кондиция от БМВ-то да се набуташ.Примерно БМВ-то има почти нови накладки, а на Голфа са за смяна, примерно.Аз лично между точно тези двете бих избрал БМВ-то.Като цяло и аз съм бил студент, карал съм Голф и ти заявявам, че не ми беше много евтина поддръжката, защото смених половината кола докато я закрепя.Трябва много да гледаш при покупката да няма после 
п.п Само няколко примера ще ти дам ей така набързо : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

п.п Само няколко примера ще ти дам ей така набързо : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
БМВ си е БМВ
Може да карам Голф,но на черното не мога да кажа бяло.
Бмв-то има по-здраво купе от към гниене спрямо 3-ката,возията му е возия,качество по интериора и т.н.
Обаче Голфа има по-евтина подръжка и части в моргите бол.
И двете коли са здрави,само дето БМВ-тата ги карат много мангали
Ако си с по-ограничени средства препоръчвам Голфа

Може да карам Голф,но на черното не мога да кажа бяло.
Бмв-то има по-здраво купе от към гниене спрямо 3-ката,возията му е возия,качество по интериора и т.н.
Обаче Голфа има по-евтина подръжка и части в моргите бол.
И двете коли са здрави,само дето БМВ-тата ги карат много мангали

Ако си с по-ограничени средства препоръчвам Голфа

Velko написа:Според мен ги зарежи тея оферти и се огледай за нещо, което е с...
климатик. Рано или късно ще усетиш липсата му. Особенно пролета или лятото(понякога и есента).
Апетита идав с яденето - сега си се спрял на по-бюджетни автомобили, но след време климатик няма как да не ти се прииска.
А относно БМВ и циганите "Какъв циганин е ако не кара БМВ!?

-
- Автомобил:
- Двигател:
ivo_555 написа:Колега, ако можеш да си позволиш БМВ, взимай, но купе и с повечко коне, като ще е гарга(БМВ), да е рошава! Карал съм и Голф и БМВ, Баварката е в пъти по удобна за каране, нямам предвид двигателите, а самото купе вътре, с класи над Голфа е! Нищо лично към голфаджиите, ама Е36 Купе има по добра визия!
Кое точно му е по-добро на интериора? Измисления лост на мигачите, или гадната средна духалка на климатика. Или супер тясната задна седалка (на купе версията)?
Иначе мойто беше 320i и в гонки ме биеше де що има кола- Astra GSI, GOLF GTI, някви Сивичета. Да кажем вървях наравно с 1.8Т и 1.8is, което си е направо смешно. Да не говорим как само за 2 години цената му падна двойно и едва го продадох и то точно на хора от мнозинството на Факултето.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Карал съм такова БМВ и Голф 3 , и знам за какво г/д става въпрос относно возия , подръжка ( макар и да не е била моя грижа ) ръжда и други . От тези двете коли които си си избрал ти препоръчвам голфа . Подръжката му е евтина , само купето му е малко по-литаво . Данъците на БМВ-то ще са ти почти двойни за разлика от тези на Тройката .
Естествено аз харесвам ФВ и другите марки не мисля да ги коментирам , но ако БМВ-то беше по-добро за мен , нямаше да те подведа с мнението си , и щях да ти го предложа .
Ако си карал и двете коли , мисля , че сам можеш да направиш разликата и да разбереш коя кола е за тебе . Ако ли не си ги карал и двете , ти го препоръчвам , и след няколко изминати километри ще добиеш бегла представа коя кола е за тебе
Успех и дано направиш правилния избор
Естествено аз харесвам ФВ и другите марки не мисля да ги коментирам , но ако БМВ-то беше по-добро за мен , нямаше да те подведа с мнението си , и щях да ти го предложа .
Ако си карал и двете коли , мисля , че сам можеш да направиш разликата и да разбереш коя кола е за тебе . Ако ли не си ги карал и двете , ти го препоръчвам , и след няколко изминати километри ще добиеш бегла представа коя кола е за тебе

Успех и дано направиш правилния избор

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
ако са чистак нови и двете бих избрал баварията, а иначе-голфа.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”