Дилема: Голф 4 1.8Т или АФН
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дилема: Голф 4 1.8Т или АФН
Не виждам какво толкова се чудиш - ако искаш дизел, взимаш дизел.Така и съответно с бензин.На GTI турбо четворката съм чувал от приятел, че някой части са страшно скъпи - просто като влезне в магазина и каже, че кара GTI цените са X2 ( така ми е споделял ). Ako се кефиш на турбо дизел и по-нисък разход избираш него и така.Поддръжката е много относителна, щото ако попаднеш на издухан GTI може да набиеш повече пари отколкото за дизела, но и обратното важи с пълна сила
Успех с избора.

Там от университета ми е осигурена целогодишна карта, безплатна, за абсолютно всеки обществен транспорт и не виждам смисъл да я взимам с мен. Дилемата ми идва точно в този случай, че разполагам с ограничено количество пари, а за тея пари мога да си взема свястна ГТИ-ка, че даже и да ми останат. А взема ли дизела, почти ще съм на 0.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мога да ти предложа решение на проблема ти - взимаш си Поло TDI за около 5 хилки и си готов
За мен винаги е хубаво да ти останат пари ( за този стандарт автомобил поне 1000 лева за обслужване ) и в този случай избора ти е повече от очевиден.Взимаш бензина.И без друго казваш, че няма да я караш много

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
взимаш си Поло TDI
Защо ТДИ ? А не GTI ?
Щом ще кара малко,поне да се кефи максимално.

Те хубавите Пасати са по толкова вече как ще дадеш 7000лв за Голф
Ха ха ха аматЬОр на хубавите пасати предницата им струва 800лв на голфа към 150 схващаш ли?
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dead man дава много добра идея.GTI-ките полотата са страхотни! Едно такова булетче за около 6 мисля че вървят и си ти! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
При положение че си в Германия предполагам не мислиш да си купиш кола от България 

KirilGeorgiev написа:При положение че си в Германия предполагам не мислиш да си купиш кола от България
Чудя се в Германия кой е най-добрият вариант: от частно лице или и техните автокъщи имат като нашата слава.
-
- Автомобил:
- Двигател:
От частно лице е най добре 

Всичко е до късмет,много са пропищяли от частно лице,аз пък от Горубляне си намерих супер запазен Г4,колкото в автокъщата могат да те метнат,толкова и частното лице може да те хлъзне с неговата "перфектна поддръжка и гледане като бебе",пази се от всички и успех
В България са предимно италиянски,така,че аз ако съм в Германия,бих си взел от там

В България са предимно италиянски,така,че аз ако съм в Германия,бих си взел от там

- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
1.8 Т....и не му мисли...нищо че съм привърженик на 110-те кобили...за тоя километраж дето пишеш...си направи кефа с 1.8...това от мен
...успех!!!

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Аз пък бих добавил реална преценка по въпроса.
СтуденТ кола му не требе! Колега щом си имаш карта за градския транспорт от унив. , защо ти е тая кола. Ако имаш нужда и виждаш че няма накъде ок, но в случая... не виждам смисъл.
Изкарай си образованието , събирай си парички, тъкмо като се дипломираш ще си купиш това за което сега можеш само да мечтаеш.
Едно е колата на мама, друго е да ти се изредят едни 1000+ лева да стартираш годината (каско+ГО -600 , масла+филтри-120-150 , винетка 70 , преглед 30 и т.н. ...)
Карай градския рейс и да не ти дреме на патерицата.
СтуденТ кола му не требе! Колега щом си имаш карта за градския транспорт от унив. , защо ти е тая кола. Ако имаш нужда и виждаш че няма накъде ок, но в случая... не виждам смисъл.
Изкарай си образованието , събирай си парички, тъкмо като се дипломираш ще си купиш това за което сега можеш само да мечтаеш.
Едно е колата на мама, друго е да ти се изредят едни 1000+ лева да стартираш годината (каско+ГО -600 , масла+филтри-120-150 , винетка 70 , преглед 30 и т.н. ...)
Карай градския рейс и да не ти дреме на патерицата.
Колега учи и работи,събрал е парите,може да му е необходима,щом сега кара на майка си
И като е студент,какво му пречи да се радва и предвижва с количка,това не пречи да си учи!
Може и без каско да мине,винетка,масло,ГО и е готов!

И като е студент,какво му пречи да се радва и предвижва с количка,това не пречи да си учи!
Може и без каско да мине,винетка,масло,ГО и е готов!
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
1,8 турбо бенз според мен, ти си решаваш 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”