stan4o_mc написа:Алмера... на 90 коньовата съм правил обслужване и смея да твърдя, че е най-малоумно измисления за обслужване двигател с верига, който съм докосвал. За да се докопаш до нея сваляш всичката периферия (помпи, алтернатор... всичко), едната пета на мотора, след това буташ картера и вече може да свалиш капаците под които е веригата. Разбира се е правена за мини японски ключета. Има няколко места където нормален звездогаечен ключ не влиза - иска турбо тънкостенни. Заводско веригата има само един белег, така че ако се прави нещо по обтегача - 99% смяна на верига. По валове, блок, глава... белези няма. Нова в евро07 е 172лв, за щастие поне си има необходимите белези. Ако хидр. обтегач е поотпуснал - бързо, бързо отиваме на прескочили зъби. Иначе... никак не лоша колица. Би трябвало обслужването да и е по-скъпо.
Аз имам прекрасни впечатления от японките, особено Нисан. В не едно отношение превъзхождат народната кола. От N16 серията друг мотор не съм бутал, не знам как е там.
edit: поправих цената на веригата
Вече набрахме мнения за ремонтопригодност, там е ясно. Обаче повечето хора каращи модели 2003+ не знаят как се отваря предния капак..