brabus написа:versace, в тази статистика за кутиите става ли ясно кой период на производство се отнасят тези проблеми?
По принцип (без да съм задълбавал в темата) проблемът на първите 7Гтроници е в едни пластмасови детайли в самата кутия. На третата година от производството на тази кутия от МБ разбраха, че ще е им по-евтино ако ги заменят с метални такива, вместо да признават производствени дефекти. Като цяло масовия проблем със скоростите е решен след 2007 г.
brabus написа:Честито и безпроблемни км с новата машина.![]()
Ти да не си решил да правиш SUV Collection
MK4 написа:landwarrior написа:-зимите тук в Чикаго са брутални , имам клипче как пали при -42 градуса(с половин оборот все едно е лято )
![]()
![]()
сигурен ли си за температурата??
emdless4 написа:Лично за мен това е страшно надценен автомобил, в България поне. И какъв комфорт, с нормалните гуми за мен вози твърдо, представям си ако са 1-2 цола по-големи. Произвежда се само в САЩ, за разлика от предния модел, който за Европа се правеше в Австрия. И за разлика от предния вече не е на рама, но това едва ли е толкова важно - едва ли ще го караш ивън асфалта. Ако искаш американска кола, JEEP е по-добрия избор за мен, за мен американски Mercedes не е привлекателна оферта.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта