rubin_red написа:Сега да споделя в крайна сметка на какво се спрях. След обикаляне, гледане на пълни кошници и разочарования, се спрях на Пежо 307, намерих си закупено от тук, 2003г., реални километри 104к, с доста екстри, дизелче 110коня. Просто явно избрах много неподходящ момент за търсене на кола.... няма ли внос, какво е положението не знам, но това, което си струва внимание е над 9000лв за голф, и около 9000-10000-11000 за ауди. 9000лв за голф не бих дала, освен ако не е 5-ца. Да не ви обяснявам какви кошници се продават, просто пълни каруци, то олюпено отвсякъде и казват, че е на 140к км.... даже днес ходих да гледам едно Ауди в Перник, което беше обявено за 140к км, на място километража показа 170к, а в сервизната книжка (която явно не бяха погледнали дори), пишеше, че колата е била 2009-та на 290к км.... сами си правете изводи колко превъртат километражите по тия автокъщи. Дано имам късмет с Пежото, но вече се изнервих максимално с търсене на подходяща кола и съм решила да я взимам. Успех на всички, които търсят и благодаря за съветите и стискайте палци))
hooligan_sk написа:rubin_red написа:Сега да споделя в крайна сметка на какво се спрях. След обикаляне, гледане на пълни кошници и разочарования, се спрях на Пежо 307, намерих си закупено от тук, 2003г., реални километри 104к, с доста екстри, дизелче 110коня. Просто явно избрах много неподходящ момент за търсене на кола.... няма ли внос, какво е положението не знам, но това, което си струва внимание е над 9000лв за голф, и около 9000-10000-11000 за ауди. 9000лв за голф не бих дала, освен ако не е 5-ца. Да не ви обяснявам какви кошници се продават, просто пълни каруци, то олюпено отвсякъде и казват, че е на 140к км.... даже днес ходих да гледам едно Ауди в Перник, което беше обявено за 140к км, на място километража показа 170к, а в сервизната книжка (която явно не бяха погледнали дори), пишеше, че колата е била 2009-та на 290к км.... сами си правете изводи колко превъртат километражите по тия автокъщи. Дано имам късмет с Пежото, но вече се изнервих максимално с търсене на подходяща кола и съм решила да я взимам. Успех на всички, които търсят и благодаря за съветите и стискайте палци))
Честито
Aprilia написа:Ако не си го взела Пежото, като търговец на коли те съветвам недей, разбираемо е изнервянето че имаш пари, а кола не се намира, ама 307 и Ц4 на Ситроен са символите на новото поколение автомобили, бъкани с проблеми по всички агрегати, на това пежо само клапана на помпата му струва 500 лева и го имат само бош, да не говорим колко още проблеми има тази кола. Ако вече си я взела карай си я със здраве и дано не се чупи
ALESYZ написа:100 к. и 2003 г. да бе да.
Sashko_Trg написа:И ако ни видят колегите от пежо форума ....ще стане една ..
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта